Betöltés...

Professzionális GSM 3G/4G LTE, Bluetooth és WiFi mikrofon detektor iUni RF009, mágneses és elektromágneses hullám detektor

Ár: 107.199 Ft

Funkcionalitás:

A GSM 3G / 4G LTE, Bluetooth és WiFi jelek lokalizálására szolgáló detektor a rejtett lopásgátló eszközök új osztályát képviseli. A hagyományos keresőmotorokkal ellentétben képes megtalálni a nagy távolságokon keresztül rejtett eszközöket, például a Bluetooth- és WiFi-bogarakat. Az ilyen hibák, különösen a Bluetooth hibák, a hagyományos rádiófrekvenciás keresőmotorok által valójában nem észlelhetők az alacsony sugárzási szint és a moduláció típusa miatt.
Ez a GSM-érzékelő egy külön csatornát használ magas frekvenciával (2,44/5,39 GHz) és érzékenységgel a Bluetooth és Wi-Fi eszközök keresésére. Az érzékelő ezután feldolgozza a demodulált jelet, hogy meghatározza, melyik protokollt találták. Természetesen az érzékelő a "klasszikus" hibákat is megtalálja (GSM, 3G, 4G, 5G DECT stb.).
Az innovatív eszköz nem csupán a hagyományos detektorok továbbfejlesztett modellje, hanem egy forradalmian új keresőmotor.

Fő funkciók:

A széles sávú antenna (az ANT1 aljzathoz) szélesebb lefedettséget biztosít, különösen az alacsonyabb frekvenciákon, lehetővé téve a hagyományos VHF/UHF eszközök nagyobb érzékelési tartományát, miközben a magasabb sávokban (GSM, Wi-Fi, Bluetooth) megmarad a kiváló érzékenység.
Antenna (ANT2 aljzathoz) 2-4-szer nagyobb érzékenységgel minden 2 GHz feletti forráshoz (Wi-fi 2,4 GHz, 5GHz, Bluetooth, Wi-Max, LTE High stb.). A készülék képes megtalálni a sugárzott jel forrását és pontosan bemérni azt.
Mágneses jelérzékelő - telepítse a mágneses szondát, kapcsolja be a készüléket és nyomja meg a mágneses érzékelő gombot. Miután a LED-kijelző kigyulladt, indítsa el a keresést. Ha mágneses forrást talál, egy fehér LED világít, és hallható a hangjelzés.
RF / MAG kapcsoló - a MAG opció bekapcsolása után állítsa az érzékenységet maximálisra. Szerelje fel a mágneses antennát és állítsa be a potenciométert. A nagy érzékenység miatt az érzékelőt a geomágnesesség és a vastárgyak befolyásolhatják. A forgatógombbal állítsa be az érzékenységet a megadott környezetre.
Az ANT1 csatorna (1) széles, 50-6000 MHz-es frekvenciatartományban érzékeli a szobákban, autókban, testen hordott eszközökben, telefonokban vagy más típusú, különböző modulációs módszerekkel működő adók keresését, beleértve a következő sávokat: VHF, UHF, GSM 900/1800/1900 MHz, 3G, Wi-Fi, Wi-Max, 4G (LTE) stb.
A második ANT2 csatorna (2), amely a "2,44 GHz 5,39 GHz" jelöléssel van ellátva, csak a Bluetooth és a Wi-Fi (vagy más, azonos frekvenciájú jelek) érzékelésére szolgál, de nagyobb érzékenységgel. A klasszikus keresési módszer az ANT1 antenna használata, azaz 50 - 6000 MHz, először a frekvenciatartományok széles skálájának lefedése érdekében. Ezután a terület letapogatását meg kell ismételni az ANT2-vel. Az ANT1 / ANT2 gombok segítségével válthat az ANT1 és ANT2 között.
MODE - megnyomása után beállíthatja a kívánt kijelzési módot. HANGJELZÉS - ha bármilyen forrást talál, akkor a hangszóróból hallható jelzést fog hallani. VIBRÁCIÓMÓD - rezgéssel figyelmeztet a forrás megtalálására. CSENDES üzemmód - nincs hang és nincs rezgés. A hangjelzés gyors keresést tesz lehetővé, és a tapasztalt kezelő a konkrét hangtól függően felismerheti a forrást.

Ajánlás a készülék használatára vonatkozóan:
Poloskaérzékelők és GPS keresése autóban vagy irodában.
Ha például azt gyanítja, hogy valaki illegálisan lehallgatja a telefonját, akkor észreveheti, hogy a telefon sok jelet küld, még akkor is, ha csak várakoztatásban van.
A tetőn elhelyezett műsorszóró állomások sugárzási szintjének kimutatása a munkaterületeken vagy lakóépületekben.
Ellenőrizze, hogy a kamerák Önre néznek-e és figyelik-e a tevékenységét.
Vezeték nélküli jelek, telefonbázisállomások stb. keresésekor.
Veszélyes mikrohullámú sugárzási szintek észlelése.
Gyanús vezeték nélküli jelek keresése.
WC-k, szállodák, szórakozóhelyek ellenőrzése, hogy vannak-e kémeszközök a térben.

Információk a használatról:
Az érzékelő nagy érzékenysége miatt kapcsolja ki a közelben lévő kommunikációs és digitális eszközöket. Ha nagy sugárforrások közelében dolgozik, az adatok torzulhatnak.
Ha a készülék jelet bocsát ki, de a közelben nincsenek sugárforrások, akkor 3 lehetőség van:
1. Az Ön kommunikációs eszköze párosítva van a bázisállomással.
2. A feltételezett forrás nagyon közel van.
3. Túl közel van a vezeték nélküli routerhez.

Specifikációk:
Kommunikációs tartomány: 50MHz - 5.4GHz
Dinamikus tartomány érzékelése: -50dBm-10dBm
Érzékelési érzékenység:

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Professzionális GSM 3G/4G LTE, Bluetooth és WiFi mikrofon detektor iUni RF009, mágneses és elektromágneses hullám detektor" című hirdetést látja. (fent)