Betöltés...

Toll iUni SpyCam PX8, Full HD kém kamera, Audió-Videó rögzítés

Ár: 24.337 Ft

IUNI PX8 - A LEGDISZKRÉTEBB MÓDJA A FILMEZÉSNEK A kémtoll egy nagyon kicsi, gyakorlatilag láthatatlan mikrokamerát rejt, amely jól beleolvad a toll kialakításába. A kémtoll egy mikrofont is tartalmaz, amely lehetővé teszi a hang- és videofelvételt, bármikor és bárhol. Az iUni PX8 kémtoll rendelkezik fotó és videó móddal, amelyek egy gombnyomással egyszerűen használhatók. A kiváló minőségű, 170 mAh-s újratölthető akkumulátorral felszerelt készülék akár 60 percig képes folyamatosan rögzíteni. A kicsi, diszkrét és hihetetlenül hasznos kémtoll kiváló és kompakt megoldás a privát (irodai) vagy személyes beszélgetések rögzítésére és rögzítésére. EGYSZERŰ, EGYGOMBOS MŰKÖDÉS Az iUni PX8 tökéletes eszköz azok számára, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének diszkrét fényképeket és videofelvételeket készíteni. Egy adott beszélgetés rögzítéséhez csak meg kell nyomnia a toll tetején található gombot.
A hosszú, 60 perces akkumulátor-üzemidő lehetővé teszi, hogy útközben is rögzíthesse az irodában vagy otthon zajló eseményeket.
A videók és képek letöltéséhez csak annyit kell tennie, hogy kicsavarja a tollat, és egy (a csomagban található) USB-kábellel csatlakoztatja a laptopjához. SZEMÉLYES, OKTATÁSI ÉS PROFESSZIONÁLIS FELHASZNÁLÁS Ez a kémtoll használható előadások, megbeszélések, interjúk rögzítésére. Használja bizonyítékgyűjtésnél, szabadtéri tevékenységeknél és más alkalmakkor. A tollon található kis lyukon keresztül 1080p minőségű videót rögzít 30 FPS sebességgel. 32 GB-os micro SD kártyát igényel (nem tartozék), és automatikusan menti a hang- és videofelvételeket. Ahurokfelvétel funkcióval a kémkamera automatikusan felülírja a régi felvételeket. Ha nem kémeszközként használja, jegyzetek írására is használható. Senki sem fogja észrevenni, hogy ez a fő íróeszköz valójában egy kémtoll, amely rengeteg kiváló minőségű fényképet és videót képes készíteni. Ezzel az eszközzel megörökítheti a legfontosabb pillanatokat. Az iUni PX8 kémtoll tökéletes ajándék lehet annak, aki egyszerűen rajong a kütyükért és a kémeszközökért. SPECIFIKÁCIÓK: - A toll színe: fekete/ezüst
- Tinta színe: fekete
- Videó formátum: AVI
- Videófelbontás: 1920x1080P
- Fénykép felbontás: 4032*3024
- Képkockák másodpercenként: 30 FPS
- Fénykép formátum: JPG
- Csak egy gomb a készülék egyszerű működtetéséhez
- Akkumulátor típusa: 170 mAh beépített újratölthető lítium-ion akkumulátor
- Az akkumulátor üzemideje: kb. 60 perc folyamatos felvétel (teljesen feltöltött akkumulátor)
- Tárolás: microSD / TF memóriakártya-nyílás, tárolókapacitás legfeljebb 32 GB (a memóriakártya nem tartozék)
- Töltési feszültség: DC-5V
- Interfész: mini USB 8Pin
- Operációs rendszer: Windows me/2000/xp/2003/vista; Mac OS; Linux
- Méretek: 14,7 x 1,3 x 1,3 cm Használati mód:
-Filmezéshez tartsa lenyomva a kezelőgombot 2-3 másodpercig, ekkor a kék LED 3-szor villog, majd megáll, ekkor a kamera már videót és hangot rögzít. A felvétel leállításához nyomja meg röviden a kezelőgombot, és a fényképezőgép automatikusan elmenti a felvételt a tollba helyezett memóriakártyára, majd visszatér készenléti üzemmódba. További felvételek készítéséhez ismételje meg a folyamatot.
- A fényképezés még egyszerűbb, nyomja meg kétszer a kezelőgombot, és a LED egyszer villogni fog, jelezve, hogy egy kép készült. Több kép készítéséhez ugyanezt az eljárást kell alkalmazni. A CSOMAG TARTALMAZZA: - iUni PX8 kémtoll kamerával - USB kábel - Felhasználói kézikönyv Hazugságok: - Javasoljuk, hogy minden használat előtt töltse fel a kémtollat. - A töltés USB-kábelen keresztül történik. MAGYARÁZÓ MEGJEGYZÉS: A Spion kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amelyek természetüknél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkeznek, hogy használatuk a lehető legdiszkrétebb legyen. Egyes eszközök önmagukat aktiválják olyan funkcióknak köszönhetően, mint például a "mozgásérzékelés", míg mások speciális gombok/gombok megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombjuk van, amely a megnyomás módjától függően másképp reagál. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját váltja ki, egy hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót. Mérnökeink külső szakemberekkel együtt úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a felhasználó ismeri és megérti a termékek funkcióit és jellemzőit. Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor nehézségek merülnek fel, a használati útmutatót tanulmányozza. Az ismeretlen kérdések tisztázása érdekében felveheti a kapcsolatot az iUni eszközök használatára kiképzett ügyfélszolgálati/hívóközponti részlegünkkel is. FIGYELMEZTETÉS! A kémkamerák a felügyeleti termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben helyeznek el a kiállított áruk sértetlenségének biztosítása érdekében. Minden ilyen kamera használata esetén tájékoztatni kell az érintett személyeket arról, hogy videómegfigyelés alatt állnak. A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezen eszközök használata nem megengedett az eszközök által megfigyelt személy/személyek kifejezett beleegyezése nélkül. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad arra használni, hogy magánszemélyek magánéletét filmezzék vagy rögzítsék. Az iUni Corporation nem vállal felelősséget eszközeinek a vonatkozó törvények megsértésével történő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémtermékek" helytelen vagy nem megfelelő használatáért.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 46 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Toll iUni SpyCam PX8, Full HD kém kamera, Audió-Videó rögzítés" című hirdetést látja. (fent)