Betöltés...

Tuya intelligens ajtó/ablak riasztó, mágneses érzékelő, ,Alexa Google Home kompatibilis

Ár: 58.370 Ft

Kompatibilis az Alexával és a Google Asszisztenssel:
Egyszerűen használja hangját a csatlakoztatott eszközök Alexa vagy Google Home segítségével történő vezérléséhez. Automatikus vezérlést is végezhet más okoseszközökkel együtt, amelyek kompatibilisek a Smart Life szolgáltatással. Kényelmes, hogy felismerje ajtóit, ablakait, szekrényeit, fiókjait vagy bárhol, ahol értesítést szeretne kapni, amikor kinyitják vagy becsukják.Élvezze az okos életet:
Ha elhagyja otthonát, értesítést küld Önnek, amikor az ajtó/ablak kinyílik vagy becsukódik, így időben felfedezheti a behatolót. Ezenkívül megoszthatja az eszközt családtagjaival, és nyomon követheti az érzékelő tevékenységeinek előzményeit.Könnyen telepíthető:
Nincs szükség bonyolult telepítési eszközökre. Az érzékelő kétoldalas ragasztószalaggal vagy csavarokkal (mellékelve) néhány lépésben felszerelhető, és letölthető a "tuya" vagy a "Smart Life" alkalmazás a GooglePlay vagy az App Store áruházból, hogy hozzáadhassa az eszközt az ajtó állapotának észleléséhez. /ablak.Leírás
-- Alkalmazás/platform: Tuya / Smartlife APP
-- Működik: Google asszisztens és Amazon Alexa
-- Operációs rendszer támogatás: IOS8.0 / Android4.0 és újabb
-- Wi-Fi sáv: 2,4 GHz
-- Elem: AAA*2 elem (nem tartozék)
-- Vezeték nélküli távolság: Max. 30 méter (üres terület)
-- Érzékelési távolság: ≤20mm
-- Üzemi hőmérséklet: -10℃~+55℃
-- Működési páratartalom: Maximum 95%RHA termék tartalma:
1 * tuya wifi ajtó/ablak érzékelő (elem nélkül)

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Lakásriasztó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Tuya intelligens ajtó/ablak riasztó, mágneses érzékelő, ,Alexa Google Home kompatibilis" című hirdetést látja. (fent)