Betöltés...

EZVIZ HP4 4,3" Videó kaputelefon

Ár: 36.490 Ft

A bejárati ajtó biztonsága egyszerű és láthatóVédje meg bejárati ajtóját egyszerűen az EZVIZ HP4-el. Távolról is vezérelheti az EZVIZ alkalmazáson keresztül, és még jobb, ha a beltéri monitor segítségével egyszerűen megtekintheti, ki van a küszöbén, mielőtt válaszolna rá. A HP4 folyamatosan kapcsolatban áll és tájékoztatja Önt, további biztonsági réteget adva családjának.

Tekintse meg bejárati ajtóját bárhol és bármikorZökkenőmentesen tekintse meg az élő videókat az EZVIZ alkalmazásból és a kényelmes, 4,3 hüvelykes színes képernyőn egyaránt. A képernyő élénk 1080p-s tisztaságot biztosít, így az idősek és a gyerekek könnyedén tudják, mi történik odakint.

Soha ne hagyj ki egy látogatótAmint a látogató aktiválja az ajtócsengő gombját, a beépített csengő megszólal, hogy emlékeztesse a bent tartózkodókat. Ezalatt azonnali videohívást fog kapni az EZVIZ alkalmazáson keresztül.

Nyugalom 0-24A 155 fokos objektívvel felszerelt HP4 széles látómezőt biztosít a lakáslakók számára. Elég okos ahhoz is, hogy automatikusan váltson a nappali és éjszakai üzemmódok között.

Vezeték nélküli védelem 5 hónapos akkumulátor élettartammalA HP4 4600 mAh-s újratölthető lítium akkumulátorral rendelkezik. A készenléti idő akár a 150 napot is elérheti¹ az intelligens energiatakarékos funkcióval.

Biztonságos, rugalmas tárolási lehetőségekMentse el a videókat helyben egy 512 GB-os memóriakártyára, amely behelyezhető a beltéri monitorba. Ez garantálja az adatbiztonságot abban az esetben, ha a kültéri kamera megsérül. Vagy, ha úgy tetszik, iratkozzon fel az EZVIZ CloudPlay szolgáltatásra a teljesen titkosított felhőalapú tárolásért² .

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "EZVIZ HP4 4,3" Videó kaputelefon" című hirdetést látja. (fent)