Betöltés...

Mini kémrögzítő, EJ PRODUCTS L800, hangaktiválás, hordozható, MP3, 32 GB memória

Ár: 24.582 Ft

Kompakt és tartós kialakítás: A kiváló minőségű CNC alumíniumötvözetből készült hangrögzítő ultravékony és elegáns kialakítással büszkélkedhet. A fekete szín kifinomult megjelenést kölcsönöz neki, kis súlya pedig rendkívül hordozhatóvá teszi, így ideális szakemberek és diákok számára útközben.

 

Kivételes hangminőség: aaEz a készülék kiváló hangminőséget kínál WAV felvételi formátummal és 192 Kbit ADPCM sebességgel. Az 50 dB-es küszöbértékű, hangvezérelt felvételi funkció biztosítja, hogy a felvételek csak hang észlelésekor induljanak el, így helyet takarítanak meg és kiküszöbölik a csendszegmenseket.

 

Intuitív és sokoldalú funkcionalitás: A felvétel elindításához egyetlen gombbal ez az eszköz egyszerű és könnyen használható. A vezetékes vezérlésű működés, a törlési funkció és a lejátszás LED-jelzője rendkívül felhasználóbaráttá teszi. Ezenkívül a hurokfelvétel és felülbírálás funkció biztosítja, hogy soha ne maradjon le egyetlen fontos pillanatról sem.

 

Lenyűgöző akkumulátorteljesítmény: A beépített 230mAh akkumulátorral felszerelt felvevő akár 40 órás folyamatos felvételt ígér. A mindössze 2 órás töltési idővel pedig pillanatok alatt készen áll a felvételre.

 

Nagyvonalú tárhely és all-in-one lejátszás: A 32 GB-os memóriaváltozatban kapható készülék elegendő helyet kínál 5 órányi felvételhez. Ezenkívül az MP3, WMA és WAV formátumú zenelejátszás képessége 2 az 1-ben eszközzé alakítja. A rekordfájlok dátum és idő szerint vannak elnevezve, ami megkönnyíti a későbbi rendszerezést és keresést.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 51 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Mini kémrögzítő, EJ PRODUCTS L800, hangaktiválás, hordozható, MP3, 32 GB memória" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések