Betöltés...

Mini kémfelvevő, GL-35, 8 GB memória, beépített akkumulátor, mini hangrögzítő

Ár: 13.222 Ft

A felvevő fekete, ultravékony és könnyű,  így praktikus és esztétikus felvételi kiegészítő. Kompakt méreteinek köszönhetően könnyen hordozható bárhol, a zsebében vagy a kulcstartóhoz rögzítve a mellékelt húzózsinórral.

Egyszerű használat: A felvétel egyetlen gombjával a felvevő rendkívül könnyen használható, még a legkevésbé technikai szempontból is. A felvétel elindításához nem kell több bonyolult menühöz vagy gombhoz hozzáférnie.

Felvételi teljesítmény: A felvevő akár 20 méteres távolságból is képes hangokat rögzíteni, így tökéletes találkozók, konferenciák vagy más fontos események világos és részletes rögzítésére.

Automatikus mentés funkció: Ha a felvevő akkumulátora lemerült, automatikus mentési funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felvételek leállítás előtti tárolását, elkerülve a fontos információk elvesztését.

Hosszú élettartamú felvétel: Nagy teljesítményű akkumulátorának köszönhetően a felvevő hosszú ideig képes rögzíteni anélkül, hogy fel kellene tölteni. Ez lehetővé teszi hosszabb események megszakítás vagy szünetek nélküli rögzítését.

Sokoldalúság: A magnó számos forgatókönyvben használható, beleértve interjúk, üzleti megbeszélések, konferenciajegyzetek, kreatív ötletek vagy más fontos információk rögzítését. Ez egy sokoldalú eszköz azok számára, akiknek gyorsan és hatékonyan kell rögzíteniük az információkat.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Mini kémfelvevő, GL-35, 8 GB memória, beépített akkumulátor, mini hangrögzítő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések