Betöltés...

Mini szív kémrögzítő, EJ termékek, Q66, 16 GB, kiváló felvételi minőség, egyedi elegáns női dizájn, hangaktiválás

Ár: 20.846 Ft



Egygombos felvétel: Egyszerű felvétel Örökítsen meg minden fontos pillanatot egyetlen gombnyomással. Az EJ Products szívrögzítő kényelmes, egygombos felvételi funkcióval büszkélkedhet, amely azonnal elindítja a felvételt, biztosítva, hogy soha ne maradjon le egyetlen másodpercről sem az értékes tartalomból. Könnyen használható kialakításának köszönhetően könnyedén, egyetlen érintéssel engedélyezheti és letilthatja a felvételt, így tökéletes eszköz az úton lévők számára, akik értékelik az egyszerűséget és a könnyű használatot.


 

Gomb nélküli kialakítás: Öleld magadhoz a magánéletet, sugározz eleganciát Mondjon búcsút a látható gomboknak, és üdvözölje a diszkrét kifinomultságot. Az EJ Products szívrögzítő elegáns és modern kialakítású, látható gombok nélkül, így szabadon rögzítheti bizalmas beszélgetéseit anélkül, hogy nem kívánt figyelmet keltene. Zökkenőmentesen beleolvad bármilyen környezetbe, lehetővé téve a magánélet megőrzését és a felmerülő kérdésekre való összpontosítást. Ez a kifinomult megjelenés kiegészíti kivételes funkcionalitását, így a stílus és a diszkréció megtestesítője.



 

Kábelvezérelt multifunkciós működés: Megszakítás nélküli csatlakoztathatóság, könnyed vezérlés Csatlakoztathatóság egy karnyújtásnyira! Az EJ Products szívrögzítő kábelvezérelt multitaskinggal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassa telefonjához vagy számítógépéhez. A csatlakoztatás után a beállítások módosítása és a funkciók vezérlése gyerekjátékká válik. Akár interjúkat készít, jegyzeteket készít vagy előadásokat rögzít, ez a funkció javítja a felvételi élményt azáltal, hogy teljes ellenőrzést biztosít eszköze és felvételei felett. a legnagyobb kényelemmel.



 

Automatikus törlés funkció: Nem kell többé aggódnia a tárolás miatt
 

Hagyja, hogy az EJ Products Heart Recorders kezelje a tárhelyet az Ön számára! A felvevő automatikus törlési funkcióval rendelkezik, amely intelligensen kezeli a régi fájlokat, hogy helyet biztosítson az új felvételeknek. Mondjon búcsút annak a frusztrációnak , hogy kritikus pillanatokban elfogy a tárhely. Ezzel az intelligens funkcióval biztos lehet benne , hogy készüléke zökkenőmentesen működik. Mindig elegendő hely áll rendelkezésre ahhoz, hogy minden fontos részletet megszakítás nélkül rögzítsen.




 

LED-es fényjelzés lejátszás közben: Finom figyelmeztetések, akadozásmentes lejátszás Maradjon diszkrét, miközben tájékozott marad. Az EJ Products szívrögzítő finom LED-es lámpával rendelkezik, amely jelzi, ha játszik, tiszta jelet adva anélkül, hogy felesleges figyelmet vonzana. Akár sötét szobában hallgatja a felvételeket, akár gyorsan ellenőrzi a lényeges információkat, ez a LED-fény biztosítja, hogy mindig tudja a hangrögzítő állapotát, így Ön irányíthatja és teljesen biztonságban van.




 

ADPCM felvétel - 1536Kbps mintavételi frekvencia - Merüljön el a hifi hangzásban Tapasztalja meg a hangzást úgy, mint még soha ! Az ADPCM felvétellel és a lenyűgöző 1536 Kbps mintavételi frekvenciával az EJ Products hangrögzítő kivételes hangminőséget biztosít páratlan magas hanghűséggel. A kristálytiszta felvételek minden apró részletet rögzítenek, biztosítva, hogy minden részletet rögzítsen a halk suttogástól a rezonáns hangokig. Merüljön el a teljes hangélményben ezzel a kéznél lévő csúcstechnológiával.




 

Opcionális hangvezérelt felvétel: Örökítse meg, ami a legfontosabb Hagyja, hogy a hangrögzítő intelligensen reagáljon a körülötted lévő hangokra. Az EJ Products szívrögzítő opcionális hangvezérelt felvételi funkcióval rendelkezik, amely automatikusan aktiválja a felvételt, ha a hangok meghaladják az 50 dB-t , és leáll, ha a környezeti hangok egy bizonyos ideig csendesek . Ez az intelligens funkció optimalizálja a felvételi helyet és energiát takarít meg azáltal, hogy biztosítja, hogy csak az igazán fontos felvételeket rögzítse , így ideális választás vállalkozások, diákok és bárki számára, aki zökkenőmentes felvételi hatékonyságot keres.




 

Automatikus rekordszegmentálás: Könnyű hozzáférés, továbbfejlesztett rendszerezés Mondjon búcsút a hosszú rekordok keresésének bonyodalmainak. Az EJ Products szívrögzítő automatikusan kezelhető részekre osztja a fájlokat, megkönnyítve ezzel az egyes beszélgetések vagy kulcsfontosságú pillanatok elérését. Zökkenőmentesen navigálhat a rekordok között, és könnyen azonosíthatja a lényeges információkat. Ez az automatikus rendszerezési funkció leegyszerűsíti a munkafolyamatot, időt és energiát takarítva meg.




 

Hosszú felvételi idő: mindig készenlétben, soha nem hagy ki egyetlen pillanatot sem. Felvétel fenntartások nélkül! Az EJ Products hangrögzítője egyetlentöltéssel akár 3,5 órányi folyamatos felvételt biztosít, így mindig készen áll a fontos beszélgetések, előadások vagy ötletek rögzítésére. Soha ne aggódjon amiatt, hogy készüléke képes erre. A kritikus pillanatokban elfogy az energia. Hosszabb felvételi ideje felbecsülhetetlen értékű társsá teszi mindazok számára, akiknek elfoglalt menetrendje van, és dokumentálniuk kell gondolataikat és tapasztalataikat.




 

Hosszabb várakozási idő: Készen áll, ha készen áll Páratlan várakozási erő. Az EJ Products szívrögzítő lenyűgöző 30 napos várakozási idővel büszkélkedhet, biztosítva, hogy mindig készen álljon, amikor szüksége van rá. Akár naponta használja, akár félreteszi a váratlan pillanatokra, bízhat abban, hogy fel lesz töltve , és várni fog a cselekvésre. Maradjon magabiztos és gondtalan, tudva, hogy készüléke biztonságos. A hangfelvétel szükség esetén teljesen működőképes .




 

MP3-lejátszó funkció: Zene és emlékek egy eszközön Élvezze a felvételi képességeken kívül mást is! Az EJ Products szívrögzítő MP3-lejátszó is, amely különféle fájlformátumokat támogat, például WAV, WMA és MP3, akár 15 órás folyamatos lejátszással. Zökkenőmentes váltás a dalok között Kedvencei és alapvető felvételei egyetlen kompakt és sokoldalú eszközben. Használja ki a szórakozást és a hatékonyságot anélkül, hogy több eszközre lenne szüksége.




 

Gyors előre- és visszatekerés görgetés: gyors navigáció, azonnali hozzáférés Merülj el a felvételeid szívében egy pillanat alatt. Az EJ Products szívrögzítő gyors oda-vissza lejátszási funkciót biztosít, lehetővé téve a felvételek gyors és pontos navigálását. Gyorsan megtalálhatja és lejátszhatja a fontos információkat , időt takaríthat meg és maximalizálhatja a termelékenységet. Mondjon búcsút az unalmas küldetéseknek , és üdvözölje a könnyedén gyors lejátszásvezérlést.




 

Időbélyegek: Egyszerű rendszerezés Egyszerű rendszerezés kéznél: Az EJ Products szívrögzítő automatikusan átnevezi a felvételeket a felvételi idő alapján, leegyszerűsítve ezzel a fájlkezelési folyamatot. Soha többé nem fog küzdeni a megfelelő fájl azonosításával a megfelelő alkalomra. Ez az átgondolt funkció leegyszerűsíti a munkafolyamatot, és tökéletes rendben tartja a nyilvántartásokat, így hatékony eszköz a szervezettség és a hatékonyság megőrzéséhez.



 

Műszaki paraméterek:


Márka: EJ termékek
Szín: Fekete-lila
Memória: 16GB
Felvételi tárolókapacitás: Körülbelül 200 óra
A felvétel perce: 1 100 perc
PCM mintavételi sebesség: 1,536Kbps
USB interfész: Micro USB - USB 2.0
Akkumulátor kapacitása: 110 mA
Felvételi idő: 35 óra
Zenelejátszási idő: 14 óra
Támogatott operációs rendszer: Összes
Akkumulátor: Beépített lítium-polimer akkumulátor
Zenelejátszási formátum: MP3/WMA
Felvételi formátum: MP3/WAV
Érvényesítés: MI
Anyag: Cinkötvözet + színes tükör 2,5 dioptriával
Méretek: 42x37x9.6 mm
Súly: 32g
























Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Mini szív kémrögzítő, EJ termékek, Q66, 16 GB, kiváló felvételi minőség, egyedi elegáns női dizájn, hangaktiválás" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések