Betöltés...

Levenhuk Wezzer Air MC30 Levegőminőség-érzékelő

Ár: 38.060 Ft

A Levenhuk Wezzer Air MC30 érzékelő a szén-dioxid koncentrációját méri. Ez egy fontos paraméter, amely nemcsak a beltéri levegő minőségét, hanem a helyiségben tartózkodók közérzetét és általános komfortérzetét is meghatározza. Amikor több szén-dioxid és kevesebb oxigén van a levegőben, a helyiségben tartózkodók fáradtságot, fejfájást, valamint koncentrációhiányt és rosszabb teljesítményt tapasztalnak. Ezzel a láthatatlan veszéllyel úgy lehet a legjobban megbirkózni, ha a levegőminőség vizsgálatát a modern technológiára bízzuk. A CO₂ szintje mellett a műszer a hőmérsékletet és a páratartalmat is méri. Az adatok az LCD-képernyőn jelennek meg. Ha a szén-dioxid értéke meghaladja a határértéket, a készülék tájékoztat róla. Ezzel a készülékkel mindig tisztában lesz a levegő minőségével és a mikroklíma alapvető paramétereivel, ami segít a megfelelő időben megtenni a szükséges lépéseket: kinyitni az ablakot, bekapcsolni a párásítót, növényeket betenni a magas CO₂-koncentrációjú helyekre stb. A készülék stílusos kialakítású: kerek formával és az előlapon háttérvilágítással ellátott képernyővel rendelkezik. A Levenhuk Wezzer Air MC30 váza ABS műanyagból készült, amely a sérülésállóságáról ismert. A készülék beépített újratölthető akkumulátorral működik, és töltésszintjelzővel is rendelkezik. Az érzékelő felakasztható a falra, vagy elhelyezhető az ablakpárkányon, asztalon vagy más vízszintes felületen is.A készülék töltéséhez hálózati adapterre van szükség (nem tartozék).
Használhatja az okostelefonja töltőjét is.Főbb jellemzők:Stílusos és hasznos készülék – a műszer gondoskodik a levegő minőségérőlCO₂-szint mérése és riasztás a komfortfokozat szerinti riasztásLátványos kerek LCD-képernyő a mikroklímára vonatkozó átfogó információkkalTizedfok pontossággal méri a páratartalmat és hőmérsékletetMasszív ABS műanyag tok, beépített újratölthető akkumulátorral működikA készlet tartalma:Levegőminőség-érzékelőMicro-USB-kábel



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Levenhuk Wezzer Air MC30 Levegőminőség-érzékelő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: