Betöltés...

Levenhuk Wezzer Air MC20 Levegőminőség-érzékelő

Ár: 35.690 Ft

A Levenhuk Wezzer Air MC20 egy asztali levegőminőség-érzékelő készülék, amely méri a szén-dioxid-szintet, a hőmérsékletet és a páratartalmat. Az LCD-képernyőn egy színes skála mutatja a szén-dioxid koncentrációját. A határértékek túllépésekor figyelmeztet a helyiség kiszellőztetésére. A fényes kijelző, a nagyméretű számok és a stílusos dizájn egyszerűvé és kellemesebbé teszik a felhasználói élményt. A CO₂-szint érzékelése nagyon hasznos funkció: Amikor már nincs elég oxigén a helyiségben, de a levegőt még nem érezzük annyira áporodottnak. Ezért a helyiségben tartózkodók még nem sietnek ablakot nyitni. Miért veszélyes a szén-dioxid határértékének túllépése? Az ilyen helyiségben való hosszú ideig tartó tartózkodás fáradékonyságot, fejfájást és általános rossz közérzetet okoz. Ez valódi problémát jelent azokban a helyiségekben, ahol sok ember tartózkodik hosszú ideig, például a gyerekszobában. Gondoskodjon arról, hogy Ön és szerettei tiszta levegőhöz jussanak úgy, hogy a modern technológia segítségével betartja a szellőztetési tervet! A Levenhuk Wezzer Air MC20 érzékelő anyaga sérülésálló ABS műanyag. A készülék hosszú ideig fog tartani! Könnyen magával vihető utazásokra és üzleti utakra is. Az érzékelő beépített akkumulátorral működik, és a képernyőn megjelenő töltésszintjelző értesíti, ha eljött az akkumulátor töltésének ideje. A készülék nem igényel állandó kapcsolatot a hálózattal, ami azt jelenti, hogy a működéséhez nincs szükség felesleges vezetékekre a belső térben.A készülék töltéséhez hálózati adapterre van szükség (nem tartozék).
Használhatja az okostelefonja töltőjét is.Főbb jellemzők:CO₂-szint figyelése – a levegő és az Ön életminőségének javításaA helyiség hőmérsékletének és páratartalmának méréseRiasztási funkció a nem biztonságos szén-dioxid-értékek eseténNagyméretű számok, könnyen leolvasható mérőskála, színes kijelzőMasszív ABS műanyag tok, háttérvilágítással ellátott képernyő és beépített újratölthető akkumulátorA készlet tartalma:Levegőminőség-érzékelőMicro-USB-kábel

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Levenhuk Wezzer Air MC20 Levegőminőség-érzékelő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: