Betöltés...

Ajax StarterKit vezetéknélküli fehér riasztó szett

Ár: 121.550 Ft

A Szett tartalmaz mindent, amire szükséged van otthonod teljes védelemhez. A magas érzékenységű érzékelők figyelik a bent zajló eseményeket, míg egy erős központi egység a behatolás pillanatában azonnal küldi a jelet az okostelefonodra és a távfelügyeletnek.Vezeték nélküli riasztórendszer (így nem szükséges fúrni, faragni)Beépített akkumulátor (akár 15 órán keresztűl is felügyeli az ingatlant)Beépített GSM modul (Akár két különböző mobilszolgáltatóra is képes felcsatlakozni az Ethernet mellett)Egyedülálló profi, modern mobil alkalmazás (magyar nyelv támogatása)Okos otthon támogatásEgyüttműködik a legnépszerűbb IP-kamerákkalModern védelem a vírusok, illetve a támadások eseténKönnyű telepítés, nem szükséges programozni!Beköthető távfelügyeletre isEgy átlagos irodában, háztartásban az AJAX szettjeink tökéletesen elegek, amikkel spórolhat a vásárló. Ezen felül pedig kijelenthető, hogy a sima AJAX Hub jóformán az esetek 90%-ában elegendő.

A szettben lévő HUB az egész rendszer központja, lényegében ez kommunikál a Jeveller rendszeren keresztül az eszközökkel, a felhőn keresztül pedig velünk.A csomag tartalma:1 db HUB1 db Vezeték nélküli nyitásérzékelő1 db Vezeték nélküli mozgásérzékelő1 db Vezeték nélküli távirányító

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Lakásriasztó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Ajax StarterKit vezetéknélküli fehér riasztó szett" című hirdetést látja. (fent)