Betöltés...

Tenda K8W-3TC V2.0 Megfigyelőrendszer szett (1x bázis / 8x bullet kamera)

Ár: 172.580 Ft

A K8W-3TC 8 csatornás vezeték nélküli HD-videóbiztonsági készlet egy Wi-Fi hálózati videorögzítőt és négy Wi-Fi kamerát tartalmaz. A készlet támogatja a Wi-Fi automatikus csatlakozást és hálózatba kapcsolást, a 3MP-es szuper HD full-color videofelvételt, az S-motion érzékelést, a hang- és fényjelzést, a H.265 nagy teljesítményű videótömörítést, és a videót App-on keresztül is megtekintheti. Vezeték nélküli videómegfigyelési megoldást kínál egyházi házak, nagy háztartások, üzletek, éttermek, gyárak, irodák és gazdaságok számára.

Vezeték nélküli csatlakozás - egyszerű felügyelet és hálózatba kapcsolás
A hálózati videorögzítő és a kamerák Wi-Fi kapcsolatot fogadnak el, ami megszabadítja Önt az Ethernet-kábelek fektetésétől, megkönnyíti a telepítést és a bővítést, időt, energiát és pénzt takarít meg.

Szélesebb lefedettség és erősebb - Falon átívelő képesség
A router szintű független Wi-Fi chip, a kettős nagy nyereségű antenna és a Tenda professzionális vezeték nélküli átviteli technológiája növeli a stabil és erős jelet. Képes tiszta és egyenletes képet produkálni, amikor a Wi-Fi jel 200 m sugarú körre terjed ki nyílt környezetben, vagy 3 falon keresztül halad át beltérben.

Automatikus és gyors kapcsolat - nincs több bonyolult beállítás
A bekapcsolás után az NVR automatikusan keres, megtalálja és hozzáadja a kamerákat, a kényelmes és gyors hálózatba kapcsolás nem igényel manuális műveletet.

2K QHD felügyeleti kép - tiszta és teljes részletességű videó
A teljesen frissített 3MP (2304 x 1296) bemenettel és a HDMI 2K kimenettel a kamera tiszta és finom megfigyelési képeket rögzít, több képi részletet mutat, és új vizuális élményt nyújt Önnek.

Emberérzékelés és célpontfelismerés - Pontos riasztás és kevesebb zaklatás
A mélytanulásos képazonosítási technológián alapuló kamerák pontosan felismerik az alakok mozgását. A nem emberi célpontok kiszűrésre kerülnek, így jelentősen javul a riasztás pontossága.

A készletben:
Wi-Fi hálózati videófelvevő (x 1)Tápegység (12 V 2 A) (x 1)Csavarkészlet (Wi-Fi hálózati videorögzítő) (x 1)Egér (x 1)Gyors telepítési útmutató (x 1)Wi-Fi kamerák (x 8)Tápegységek (12 V 1 A) (x 8)Csavarkészlet (Wi-Fi kamera) (x 1)Telepítési sablonok (x 8)Vízálló készletek (x 8)Ethernet kábel (x 1)Csavarhúzó (x 1)HDMI kábel (x 1)Felügyeleti matrica (x 1)

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Tenda K8W-3TC V2.0 Megfigyelőrendszer szett (1x bázis / 8x bullet kamera)" című hirdetést látja. (fent)