Betöltés...

SmartLife kültéri kamera | Wi-Fi | Full HD 1080p | IP65 | Felhőalapú Tárolás (opcionális) | Mozgásérzékelővel | Éjjellátó | Fekete

Ár: 33.290 Ft

Ez az intelligens Nedis kültéri kamera beépített LED-fénnyel gondoskodik arról, hogy mindig tisztában legyen azzal, mi történik a háza körül.

Full HD felbontás
Az alkalmazás segítségével szemmel tarthat mindent, és valós időben reagálhat arra, amit lát. A microSD kártyanyílásnak köszönhetően a felvételeket akár 128 GB-os microSD kártyán (nem tartozék) is tárolhatja. A Full HD felbontásban (1920x1080 pixel) való rögzítés a megörökített képek maximális tisztaságáról gondoskodik. Emellett alkalmazásunkban lehetőség van a videóanyag felhőalapú megoldáson keresztül történő mentésére is.

Fény
A kamera 1000 lumenes beépített LED-fénnyel rendelkezik. Ez a nagy fényerő gondoskodik arról, hogy széles terület legyen megvilágítva. A fények akkor kapcsolnak be, amikor a kamera mozgást érzékel, de a be-/kikapcsolás ütemezését is be lehet állítani. A fényerő is igény szerint szabályozható. Az alkalmazásban szereplő különböző forgatókönyvek használatával tetszés szerint beállíthatja a kamerát és a fényt. Például: napnyugtakor kapcsolja be a fényt 30%-os fényerővel. Mozgás érzékelésekor a fényerő 1 percre 100%-ra vált, majd visszacsökken 30%-ra. Extra biztonságos és kényelmes.

Érzékel és reagál
A kamera reagál a mozdulatokra. Így amikor valaki áthalad a Wi-Fi-kamera előtt, az reagál. Igény szerint automatikusan felvételt készít, emellett azonnali értesítést küld az okostelefonjára.

A mozgásérzékelés programozható. Ez azt jelenti, hogy aktiválhatja adott időben (például csak éjszaka), vagy csak akkor, ha nem tartózkodik otthon.

A téves riasztások csökkentése érdekében beállíthat mozgásérzékelési területet. Például, ha az út egy része látható a képen, az adott terület kizárható érzékelési zónaként.

Kétirányú kommunikáció
A Wi-Fi-kamera mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik. A kamera kaputelefonként is képes funkcionálni, így bárkivel kommunikálhat, aki a kamera előtt tartózkodik.

Ha a beszélgetés nem a preferált megoldás, riasztást is beállíthat. Ez a 110 dB-es sziréna minden nemkívánatos látogatót elijeszt.

Könnyű beüzemelés
Ez a modell előre szerelt tápkábellel rendelkezik. Ez nagyon egyszerűvé teszi a telepítést, mivel csupán a falra szerelni és csatlakoztatni kell a kamerát. Maga a tartó a kívánt irányba mozgatható.

Tárolja felvételeit biztonságosan
Tárolja felvételeit a felhőben, a kamerában lévő SD kártyán vagy Onvif használata esetén NVR alkalmazásban.


A Nedis SmartLife ismertetése
A Nedis SmartLife Wi-Fi termékek egyszerűen telepíthetők, és közvetlenül az Ön saját Wi-Fi-hálózatába lesznek integrálva. Fedezze fel széles, folyamatosan bővülő termékkínálatunkat – égők, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák – mindezt egyetlen, könnyen kezelhető, intuitív alkalmazással vezérelheti. Akár egyetlen intelligens égőt vagy kamerát keres, akár az egész otthonát szeretné automatizálni, nálunk egyszerűen elérheti az intelligens technológiát.

Szélesség 67 mm
Magasság 268 mm
Mélység 100 mm
Súly 680 g
Szín Fekete
Beépített mikrofon Igen
Feszültség forrás típusa Hálózati Áramellátás
Rálátási szög 120 °
Felhőbe tölthető Igen
Beépített hangszórókkal Igen
A következő típusokkal kompatibilis: Nedis® SmartLife
IP-védettség IP65
Infravörös éjszakai kép Igen
Áramfelvétel 16 A
Maximális energia felhasználás 30 W
Maximális felbontás Full HD 1080p
Megapixel 2 MPixel
Halszem Nem
Éjjellátó 10 m
Csatlakozó kábel hossza 3.00 m
Maximális adó erősség 18 dBm
Lencse 3.2 mm
Mozgásérzékelővel Igen
Kiegeszitõk Felszerelési Anyagok
Az alkalmazás elérhető: Android™
IOS
Kép chip 1/2.9” CMOS
Képkocka másodpercenként 20 fps
Háttértár típus microSD (nem tartozék)
Felhőalapú Tárolás (opcionális)
Onvif
Dugasz Euro / C-típus (CEE 7/16)
Csomagolásban lévő termékek száma 1 db
Állítható fényerõ Igen
Támogatott kábelnélküli technológia Wi-Fi
Programozható Igen
Működési hőmérséklet tartomány -20 - 50 °C
Bemeneti feszültség 100 - 240 V AC
Szín hőmérséklet 3000 K
Névleges fényáram 1000 lm
Adó frekvencia tartomány 2417 - 2472 MHz
Integrált Fény Környezeti fény
Maximális adó antenna nyereség 4.34 dBi

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "SmartLife kültéri kamera | Wi-Fi | Full HD 1080p | IP65 | Felhőalapú Tárolás (opcionális) | Mozgásérzékelővel | Éjjellátó | Fekete" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések