Betöltés...

Tisztítószer koncentrátum ágytálmosó automatákhoz 5 liter Neodisher SBR Extra

Ár: 24.792 Ft

GHS Piktogramm:

Figyelmeztetés: Veszély
Figyelmeztető mondatok: H290 Fémekre korrozív hatású lehet, H315 Bőrirritáló hatású, H318 Súlyos szemkárosodást okoz, H373 Ismétlődő vagy hosszabb expozíció esetén károsíthatja a szerveket.
Alkalmazási terület: Ágytálak és kacsák ágytáltisztító és - fertőtlenítő berendezésekben való tisztítása Hatásspektrum: Még az olyan makacs szennyeződéseket is eltávolítja, mint amilyenek a mészszappankicsapódások és az emberi ürülékekből származó citosztatikum-maradványok Különleges tulajdonságok: Habszegény jelleg Bármely vízkeménységnél használható Megfelelő ágytáltisztító és -fertőtlenítő berendezésekben való mészmegkötésre és utánöblítésre is alkalmas.
Általános tudnivalók a használathoz: Csak ipari használatra. Termékváltás előtt az adagolórendszert és annak szívócsöveit vízzel ki kell öblíteni. A neodisher SBR extra oldatot teljesen le kell öblíteni vízzel. Az előkészítést a gyógyászati termékekre vonatkozó jogszabályok és az érvényes előírások szerint, megfelelő, validált eljárással kell végezni.
Kérjük, vegye figyelembe a gyógyászatitermék-gyártó előkészítési javaslatait a DIN EN ISO 17664 szabvány követelményeinek megfelelően.
 
 
Tisztítószer hőálló és hőérzékeny műszerek előkészítéséhez 5000 ml Neodisher Mediclean forte termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót! ADR kód: UN3267
 
Katalóguskód: 47586 


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.06
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Tisztítószer koncentrátum ágytálmosó automatákhoz 5 liter Neodisher SBR Extra" című hirdetést látja. (fent)