Betöltés...

Vezeték nélküli Smartcloud Wifi 360 fokos beltéri HD kamera

Ár: 6.790 Ft

Vezeték nélküli Smartcloud Wifi 360 fokos beltéri HD kamera

Ezzel a praktikus, interneten keresztül vezérelhető kamerával könnyedén figyelheted távolról otthonod, nyaralód vagy épp üzleted, számítógépről vagy akár Android, Iphone okos telefonokról. Könnyen üzembe helyezhető: a rendszer egyetlen alkotóelemből áll, maga a WIFI kamerából, amit WIFI-n keresztül, csatlakoztathatunk a telefonunkhoz. Beltéri használatra!
Mindig figyelemmel kísérheted mi történik a lakásában, amikor nem vagy otthon. Interneten keresztül okostelefonnal, táblagéppel bármikor elérhető, így a kamera élő képe megtekinthető, TF kártya csatlakoztatása esetén rögzíthető is. Az infra ledeknek köszönhetően éjszaka is használható felvételt készít.
A kamera vízszintesen és függőlegesen is távirányítással forgatható, dönthető. Beépített mikrofonnal rendelkezik így nem csak képet, hangot is rögzít Kompakt mérete miatt könnyen elrejthető, falra, plafonra rögzíthető.

Jellemzők:
HD képfelbontás
Android, iPhone, iPad támogatás és ingyenesen letölthető applikációk
Bárhonnan nézhető, vezérelhető okos telefonról interneten keresztül
A kamera okos telefonnal forgatható, vezérelhető
Felvételek rögzítése micro SD kártyára 32 Gb -ig.
Fotó kép készítése
Felvételek rögzítése - lehetőség van SD kártyára rögzíteni- (SD kártyát a csomag nem tartalmaz)
Kétirányú hang kommunikáció
Éjjel/nappali üzemmód
Működési hatótávolság: WIFI hatótávolság
Bébi őrnek ajánlott elsősorban, de bármilyen más típusú megfigyelésekre is alkalmas nem kell külön vezetékekkel ellátni, elegendő csak a tápellátást biztosítani.
Nem vízálló!
Hálózati adapterrel működik



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli Smartcloud Wifi 360 fokos beltéri HD kamera" című hirdetést látja. (fent)