Betöltés...

Shelly Gas CNG WiFi-s gázszivárgás érzékelő

Ár: 25.500 Ft

Védje otthonát a gázszivárgástólA Shelly GAS tanúsított gázérzékelő érzékelő. A gázszivárgások mérésére szolgáló precizitása segíthet Önnek abban, hogy további védelmet nyújtson otthona, családja és háziállatai számára. Az a képessége, hogy a legkisebb gázszivárgást is érzékeli, azt jelenti, hogy megelőzi az Önt vagy családját fenyegető veszélyeket. Hosszú élettartama, nagy érzékenysége és Wi-Fi technológiája lehetővé teszi, hogy folyamatosan figyelemmel kísérje otthonát, és biztonságban tartsa azt, bárhol is legyen.Mindig legyen tájékozottLegyen Ön a mesterszakács a konyhájában, és mindig védje meg otthonát a veszélyes gázszivárgásoktól! Mostantól megakadályozhatja, hogy otthona megteljen veszélyes robbanásveszélyes gázzal vagy tűzveszéllyel, ha egyszerűen csatlakoztatja a Shelly GAS-t a konyhájában. Az intelligens figyelmeztetéseknek köszönhetően tudni fogja, ha a készülék felmelegszik és készen áll a használatra, vagy ha a gázszivárgás enyhe vagy erős. Ha a gázszint veszélyessé válik, a készülék piros fényt villogtat és hangos riasztást ad ki, így Ön gyorsan elhagyhatja a területet."Védje meg otthonát a gázszivárgástólGondoskodjon arról, hogy otthona védve legyen az esetleges gázszivárgástól. A Shelly GAS azonnal értesíti Önt, ha a legkisebb szivárgást is észleli - és a kiegészítővel együtt elzárhatja a szelepet, hogy elkerülje a kárt és a vagyoni károkat.Intelligens üzleti védelemGondoskodjon arról, hogy étterme mindig védve legyen a Shelly GAS telepítésével. Így, ha egy gázszelep nyitva felejtődik, vagy valamilyen meghibásodás a gáztűzhelyen gázszivárgáshoz vezetett, értesítést kap, mielőtt túl késő lenne.Az idősekre gondolvaA gázszivárgás veszélyes az idősek számára; a gyengébb szaglás és a rövidebb figyelem miatt gyakran elfelejtik elzárni a gáztűzhelyet, amikor befejezték a főzést, és nem veszik észre a levegőben bekövetkező változást. A Shelly GAS lehetővé teszi, hogy az idősek mindig biztonságban legyenek, mivel azonnal riasztja Önt, ha bármilyen mennyiségű gáz van otthonában. A gáz észlelésekor létrejövő jelenetek létrehozásával kinyithatók az ablakok, kinyithatók az ajtók, vagy akár a vészvilágítás is bekapcsolható.Teljes kompatibilitásA Shelly készülékek kompatibilisek az Alexa, a Google Home, az Android és az iOS rendszerekkel. A hangalapú asszisztenssel együtt a Shelly eszközöknek pusztán a hangoddal parancsolhatsz!

Jellemzők:
Wi-Fi működtetés - Csatlakoztassa a Shelly GAS-t a Wi-Fi hálózatához. Nincs szükség HUB-ra!Hang- és fényjelzések - Ha gázszivárgást észlel, a Shelly GAS hang- és fényjelzést, valamint azonnali telefonos értesítést indít.Lángálló - A lángálló burkolattal a Shelly GAS mindig ott lesz Ön mellett.Vezeték nélküli - Egyszerűen csatlakoztassa a Shelly GAS-t a gázhasználat helyéhez közeli konnektorba.Jelenet aktiválás - Állítsa be a Shelly GAS-t úgy, hogy adott feltételek alapján különböző jeleneteket aktiváljon.Műszaki adatok:
Tápellátás AC: 110-230V ±10%, 50/60HzTápegység DC: NemGázérzékelő: Sűrített földgáz - CNGKészülék hőmérséklet elleni védelem: Igen - LángállóRiasztásjelző LED: villogás és hangjelzésRiasztási érzékenység: 6% LELHangszint: ?70dBSzelepmanipulátor csatlakozó kimenet: 11-13V, 500mAMűködési hőmérséklet: -10ºC és +50ºC közöttA készülék energiafogyasztása: < 3 WIntelligens be-/kikapcsolás: IgenHelyi és távvezérlés: IgenVezeték nélküli/WiFi protokoll: 802.11 b/g/nRádiófrekvencia: 2400 - 2484 MHzHatótávolság kültéren: legfeljebb 50 mHatótávolság beltéren: legfeljebb 30 m (az építőanyagoktól függően)Méretek: 89,5 x 89,5 x 38 mm (dugó nélkül)

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Shelly Gas CNG WiFi-s gázszivárgás érzékelő" című hirdetést látja. (fent)