Betöltés...

Tracer TRL-A3 fekete laminálógép

Ár: 14.671 Ft

Lamináló TRACER TRL-A3

Laminator Tracer TRL-A3

A laminálás lehetővé teszi a dokumentumok élettartamának meghosszabbítását, védve azokat a külső tényezőktől. A laminálás során a teljes nyomtatási felületet átlátszó műanyag fóliával kombinálják. A Tracer laminálógép tökéletes otthoni vagy irodai használatra. A készülék 2 laminálási módban működik - HOT és COLD. A TRACER TRL-A3 laminálógéppel biztos lehet benne, hogy otthoni és üzleti dokumentumai, fényképei, képeslapjai és egyéb, Önnek fontos tárgyai megfelelően védve lesznek a sérülésektől.

- Ideális otthoni és otthoni használatra. az iroda - 5 fólialap a készletben.
- Kioldó funkció.
- A3 formátum.
- Hideg és meleg laminálás.
- Laminálási sebesség 30 cm / perc

Tökéletes otthoni használatra és irodák
A TRACER TRL-A3 laminálógép tökéletes eszköz azoknak a felhasználóknak, akik gyakran laminálnak otthon vagy az irodában, gyors működést és kiváló laminálási eredményt biztosít. A készülék nemcsak dokumentumok, hanem családi emléktárgyak, fényképek, fontos oklevelek, oklevelek rögzítésére is tökéletes lesz.

Kétféle laminálási mód
A TRACER TRL-A3 készülék egyaránt használható meleg laminálás és hideg. Az első módszer a fólia felmelegítése, hogy az tartósan a laphoz tapadjon, míg a második esetben a fólia a lamináló tekercsek erős megnyomásával tapad a papírra.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Tracer TRL-A3 fekete laminálógép" című hirdetést látja. (fent)