Betöltés...

VICTURE PC750 Kültéri Biztonsági Kamera (Fehér)

Ár: 17.990 Ft

A kültéri biztonsági kamera megbízható megoldás a terület megfigyelésére. Időjárásálló kialakításával ellenáll az elemeknek. Magas felbontású képe és éjszakai látása biztosítja a tiszta, éles felvételeket bármilyen környezetben. Mozgásérzékelés és riasztások funkcióval felszerelve, így azonnali értesítéseket küld mozgás esetén. A távoli hozzáférés lehetőséget biztosít a valós idejű megfigyelésre mobil eszközökön keresztül, így növeli a biztonságot és nyugalmat.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap



Ez a kültéri biztonsági kamera intelligens passzív infravörös érzékelővel működik, és csökkentheti a téves riasztások számát. Valós idejű mozgásriasztásokat küld okostelefonjára. A túl gyakori riasztások elkerülése és a téves riasztások csökkentése érdekében manuálisan beállíthatja a mozgásérzékelő riasztás idejét és területét, valamint testreszabhatja a riasztás hangját.



Ez a kültéri megfigyelő kamera kétirányú, valós idejű hangtelefonnal, beépített mikrofonnal és zajcsillapító hangszóróval rendelkezik. Távolléte során láthatja a látogató ügyfelek kilétét, és tisztábban és gördülékenyebben kommunikálhat a látogatókkal.



Victure kültéri biztonsági kamera IP65 időjárásálló védelemmel és jó minőséggel a hosszútávú jó teljesítmény érdekében, ellenáll a zord hőmérsékleteknek -10°C és 50°C között. És elég erős ahhoz, hogy ellenálljon a zord időjárási viszonyoknak és a károknak, még viharban is.



Ez a kültéri biztonsági kamera adaptív infravörös LED-del is rendelkezik, hogy még sötétben is tisztán láthasson. Állandóan biztonságban tartja otthonát.



Ez a kültéri kamera 1080p felbontású (1920*1080) képekkel tisztább és színesebb képet biztosít nappal.



Ez a titkosítási technológiával rendelkező kültéri kamera támogatja az akár 64 GB-os micro SD kártyát vagy az IPC360 APP felhőszolgáltatását a videó tárolására.









7/24 élő videó





Kétirányú Audió

- Mikrofon és hangszóró

- Mozgásérzékelő





Ha esik, ha fúj, mindig élő képet ad

- Esőálló





- Útmutató

- Töltő

- Antenna

- Rögzítő tálca

- Felszerelés

- Csavarok

- Vízálló ragasztó





Két felszerelési móddal

- Plafonról

- Falról



SD kártya tartó

Újraindító gomb

Hálózati érzékelő

Energia érzékelő

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "VICTURE PC750 Kültéri Biztonsági Kamera (Fehér)" című hirdetést látja. (fent)