Betöltés...

EMOS Tuya smart napelemes GoSmart Kültéri akkumulátoros kamera IP-600 EYE wifivel és napelemmel H4056

Ár: 71.599 Ft




terméktípus: IP kamera, automatikus képtárolás, szerelés: falra, kamera tápegység: 4× 2 200 mAh + napkollektor, éjszakai látásmód, maximális éjszakai látótávolság: 10 méter, szín: fehér, szélesség: –, mélység: –, magasság: –, kamera látószöge: 110°, tartozék tápegység, védettség: IP55, értékesítési csomagolás: 1 db, doboz, kamera felbontása: 1 920 × 1 080, mozgásérzékelés, IR CUT, sziréna, támogatott OS: Android, iOS, kompatibilitás: EMOS GoSmart, Tuya, Lidl, Smartlife, nyitott rendszer, protokoll: Wi-Fi, tárolás SD-kártyán, felhőalapú tárolás, jelátviteli frekvencia: 2,4 GHz WIFI, szerelési anyag, lopás elleni védelem: alkalmazás által blokkolva, garancia-időszak: 2 év, hangalapú asszisztensek általi vezérlés, hangkommunikáció: kétirányú, értesítések a mobilalkalmazáshoz, tartó típusa: állvány menet, alkalmazási nyelvek: EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 másik nyelven, WebRTC funkció, mozgásérzékelési szög: 120°, mozgásérzékelési tartomány: 10 méter, áthidalási idő: akár 8 hónapig, emberi test felismerése, a csomag tartalma: 1× kameraegység, 4× Li-Ion 18650 akkumulátor, 1× tartó, 1× micro USB kábel, 1× szerelési anyag, 1× kézikönyv


Bővített leírás

Biztonság vezetékek nélkül
Elhatározta, hogy biztonságba helyezi házát, nyaralóját, kertjét vagy üzletét? Nem akar vagy nem is tud vezetéket telepíteni a biztonsági kamerarendszer csatlakoztatásához? Akkor az IP-600 EYE intelligens kamera tetszeni fog Önnek.

A robusztus vízálló váz a kamera extrakapacitású, 8800 mAh akkumulátorokkal van felszerelve, amelyek a beépített 3,5 W-os napelemmel együtt több hónapig képesek ellátni a működéshez szükséges energiát. Ha a napfény intenzitása megfelelő, a fényképezőgép akkumulátorait működés közben egyáltalán nem kell tölteni.

A kamera két nagy teljesítményű LED-del és PIR-érzékelővel van felszerelve, így spotlámpaként is használható, például a feljáró megvilágítására.



A kamera kettő nagy teljesítményű LED-del és PIR-érzékelővel van ellátva.


Fejlett biztonsági funkciók
Az IP-600 EYE kamera intelligens mozgás- és hangérzékeléssel rendelkezik. Ha érzékelői szokatlan tevékenységet észlelnek, értesítést kap mobileszközén. Ez lehetőséget ad arra, hogy valós időben ellenőrizze, hogy otthonát hívatlan vendég látogatta-e meg.

Az értesítés elküldésével egyidejűleg a kamera megkezdi a videofelvételek rögzítését, amelyeket automatikusan elment a felhőalapú tárhelyre vagy az akár 128 GB kapacitású micro SD-kártyára.


Kizárólag a lényeges dolgokat rögzíti
A kamera intelligens funkciója kiküszöböli az állatok vagy járművek mozgása által okozott téves riasztásokat, így csak az emberek és az arcuk megörökítésre kerül sor. Ez jelentős energiamegtakarítást eredményez, és meghosszabbítja a kamera üzemidejét.

Az energiatakarékosság másik módja a mozgásérzékelési terület beállítása a kamera látómezejében, amit a GoSmart alkalmazásban lehet megtenni. Ez például megszüntetheti a kapuja előtti mozgó gyalogosok észlelését.


Minőségi kép minden körülmények között
Az IP-600 EYE intelligens kamera megörökíti a körülötte lévő környezet minden részletét Full HD felbontással és 110° nézetszöggel. A kompromisszumok nélküli képminőséget minden fényviszonyok mellett a dinamikus fényerőszabályozás és az egyenletes infravörös megvilágítás biztosítja akár 9 méteres távolságig. Az egyéb fénynek és a teljes sötétségnek sincs esélye, a kép mindig tökéletes lesz!

Az IP-600 EYE Smart kamera ellenállását bármilyen időjárási körülménynek garantálja a tartós anyagok használata és az IP55 vízszigetelés. A kamerát nem fogja meglepni az eső, a vihar vagy a hirtelen jött hózápor.




Világítson
Az IP-600 EYE intelligens kamera erőteljes LED-fényforrása automatikusan aktiválódik, amikor a beépített PIR-érzékelő mozgást érzékel. A kamera így spotlámpaként használható, amely megbízhatóan megvilágítja a mozgó tárgyakat.

A fény manuálisan is aktiválható, és így elriasztja a potenciális vandálokat vagy betörőket attól, hogy felkeressék ingatlanát. Nem elég? A kamera testébe rejtett sziréna akár 105 dB hangerővel is bekapcsolható.

A PIR érzékelő által mozgás észlelésekor automatikusan bekapcsoló világítás és a beépített biztonsági kamera kombinációjának köszönhetően, amely egyidejűleg elindítja a felvételt, még teljes sötétségben is színes videofelvételeket láthat!

.

Bidirekcionális kommunikáció
A beépített mikrofonnal, hangszóróval és kamerával az IP-600 EYE intelligens kamera lehetővé teszi, hogy videohívásokat kezdeményezzen bejövő hívásokkal közvetlenül a mobiltelefonjáról.

Távollét esetén átirányíthatja a csomaggal csengető futárt a szomszédjához, megkérheti a váratlan látogatót, hogy várjon érkezéséig, vagy esetleg figyelmeztetheti az ajtaja előtt mozgó gyanús személyt.


Egyszerű telepítés
Az IP-600 EYE intelligens kamera falra szerelhető, és az összes szükséges szerelési anyagot tartalmazza.

A beépített 3,5 W-os szolárpanel több hónapig képes ellátni a kamera 8800 mAh-s akkumulátorát. Ha a napfény intenzitása elegendő, a fényképezőgép akkumulátorait működés közben egyáltalán nem kell tölteni. Ha nincs közel egy szabványos 220 V-os konnektor, egy további alternatíva az is, hogy a készüléket mikro USB-kábel és egy tápegység segítségével táplálja.

A kiválasztott helyre történő telepítés után csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a készüléket az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és párosítja az EMOS GoSmart mobilalkalmazással, amely Android és IOS operációs rendszerű mobiltelefonokhoz érhető el. A Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilitásnak köszönhetően a hangvezérlést is használhatja a működés során.


Integráció az EMOS GoSmart és a TUYA rendszerhez
Hozzon létre saját intelligens otthont az EMOS GoSmart és más TUYA kompatibilis intelligens eszközökkel. Csatlakoztassa az egyes eszközöket, állítsa be a tevékenységük automatizálását, és távolról vezérelje őket egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon magáról, és több ideje marad szeretteire és érdeklődési körére.

A csomagolás és párosítás az EMOS GoSmart rendszerrel


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "EMOS Tuya smart napelemes GoSmart Kültéri akkumulátoros kamera IP-600 EYE wifivel és napelemmel H4056" című hirdetést látja. (fent)