Betöltés...

Felületfertőtlenítő 5 liter INNO-DEZ koncentrátum

Ár: 22.611 Ft

Felhasználható a magán- és közegészségügy, az élelmiszeripar és a vendéglátás területein, ahol a felületek tisztítása és fertőtlenítése a cél. A folyékony koncentrátumból (terméktípus PT2, PT4) először, megfelelő hígítással a kívánt koncentrációjú és hőmérsékletű (20-60°C) munkaoldatot kell elkészíteni, és ezzel az oldattal végezni a műveletet. A munkaoldatot a felületre permetezéssel, kefével, bemerítéssel vagy egyéb módon lehet felhordani.  A munkaoldat mindig frissen, a felhasználás előtt készítendő, a behatási idő alatt a felületnek végig nedvesnek kell maradni.
GHS piktogram:

Figyelmeztetés: Veszély
Figyelmeztető mondatok: H302 Lenyelve ártalmas, H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz, H317 Allergiás bőrreakciót válthat ki, H410 Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.
Kiszerelés: 5 literes kanna
Szavatossági idő: 36 hónap
A Felületfertőtlenítő 5 liter INNO-DEZ koncentrátum termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 49564


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.09.26
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Felületfertőtlenítő 5 liter INNO-DEZ koncentrátum" című hirdetést látja. (fent)