Betöltés...

Fibaro füstérzékelő fehér (FGSD-002)

Ár: 28.700 Ft

A FIBARO Smoke Sensor egy univerzális, optikai Z-Wave füstérzékelő. A tűzriasztást hang, villogó vizuális visszajelző, valamint Z-Wave riasztási és vezérlőparancsok küldik.
Az optikai érzékelő a füstöt a tűz korai szakaszában érzékeli, gyakran még azelőtt, hogy lángok jelennének meg és a hőmérséklet jelentősen emelkedni kezdene. Ezenkívül a készülék beépített hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik, amely programozhatóan jelzi a beállított hőmérsékleti szint túllépését.
A FIBARO füstérzékelőt falra vagy mennyezetre egyaránt szerelhető. A vizuális jelző jelzi a tüzet, a működési módot, és annak ellenőrzésére szolgál, hogy az eszköz a Z-Wave hálózaton belül van-e. A füstérzékelőt úgy tervezték, hogy zárt térben, normál körülmények között működjön.

Kompatibilis bármely Z-Wave vagy Z-Wave+ vezérlővelTámogatja a védett módot (Z-Wave hálózati biztonsági mód) AES-128 titkosítássalRendkívül egyszerű telepítés Elemmel működőBeépített burkolatnyitás érzékelőA riasztást hang, vizuális jelző és Z-Wave vezérlőparancs jelziProgramozható túlmelegedési figyelmeztetésAutomatikus teszt 10 másodpercenkéntEz az eszköz minden Z-Wave tanúsítvánnyal rendelkező eszközzel használható, és kompatibilisnek kell lennie más gyártók által gyártott eszközökkel, különálló eszközként nem működik.  

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Fibaro füstérzékelő fehér (FGSD-002)" című hirdetést látja. (fent)