Betöltés...

Yealink W76P IP telefon Szürke 20 soros TFT

Ár: 63.090 Ft

Nagy teljesítményű megoldás hatékony kommunikációs hálózattal
Az akár 10 Yealink W56H DECT kézibeszélővel történő regisztrációt támogató W76P rendszer akár 10 SIP-fiók és 20 egyidejű hívás erőteljes feldolgozási kapacitásával indul. A nagyobb rugalmasság és mobilitás akár 6 opcionális átjátszó segítségével is lehetővé tehető a kiterjesztett hálózati lefedettség érdekében.

Fényes és tiszta hangot biztosít a térbeli hatékonyság kiteljesítése érdekében
A W56H professzionális kézibeszélő készüléket a Yealink új W70B DECT bázisállomásával kombinálva a W76P az Opus és egy sor audiokodec támogatásával kiváló és stabil hangminőséget biztosít akár nagy sávszélességű, akár rossz hálózati körülmények között. A zajcsökkentő rendszer bonyolult környezetben is biztosítja a beszélgetések hatékonyságát.

A rendelkezésre bocsátás és a kezelés egyszerűsítése, megtakarítva ezzel a munka- és időköltségeket
A W76P támogatja a hatékony üzembe helyezést és a könnyed tömeges telepítést a Yealink átirányítási és üzembe helyezési szolgáltatásával (RPS) és a Boot mechanizmussal, amely segít a távoli telepítés, karbantartás és frissítés megvalósításában.
Ezenkívül az új webes portál az eszközkezeléshez világos és intuitív felületet biztosít a felhasználói élmény javítása érdekében.

A Yealink teljes körű DECT-eszközmegoldásai
A Yealink W79P DECT IP-telefonrendszer a Yealink DECT végberendezések teljes sorozatával is kompatibilis, beleértve a kézibeszélőket, konferenciatelefonokat és DD-telefonokat, további választási lehetőségeket kínálva a vezeték nélküli kommunikációs hálózat kiépítéséhez a különböző munkaterületeken a kis- és középvállalkozásokban.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Telefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Yealink W76P IP telefon Szürke 20 soros TFT" című hirdetést látja. (fent)