Betöltés...

Mrobo Digitális Diktafon RV-25, zajcsökkentés, 32GB, fekete

Ár: 15.990 Ft

Termék leírás: A mrobo RV-25 diktafon egy kis méretű, hordozható hangrögzítő készülék. A készüléknek számos felhasználási területe lehet, például a hangjegyzetek, interjúk készítése, konferenciák, előadások, beszélgetések rögzítése. Az eszköz nagy kapacitású memóriával rendelkezik, így hosszú időn keresztül lehet rögzíteni hangokat. Az RV-25 diktafon beépített mikrofonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül rögzítsék a hangot a készülék segítségével. Az RV-25 diktafon támogatja a jack dugós fülhallgatókat is. Egy fülhallgató jár is a termékhez, így lehetőség nyílik a felvételek visszahallgatására. A RV-25 diktafon akkumulátora hosszú üzemidőt biztosít. A felhasználók fali USB tápegységbe, PC-be vagy Laptopba helyezve tudják újra feltölteni a diktafon akkumulátorát. A RV-25 diktafon kompakt méretű és könnyű, így könnyedén bárhová vihető. Emellett a készülék egyszerűen kezelhető, így nem szükséges különösebb technikai tudással rendelkezni a használathoz. Összességében a RV-25 diktafon egy kiváló minőségű termék! Csomag tartalma:
1 x Diktafon (82mm x 24mm x 14mm [h x sz x m])
1 x Fülhallgató (3,5mm jack)
1 x Felhasználói Kézikönyv

Tulajdonságok: Hordozható professzionális hangrögzítő. MicroUSB 2.0 csatlakozó töltéshez és adatátvitelhez. Beépített mikrofon. 3,5mm jack audio csatlakozó a fülhallgatóhoz. Kezelő gombok:
- On, Off
- Play/Pause
- Hangerőszabályzó
- Tekerés/Számváltás
- Menü gomb: A diktafon beállításához. PC-re, Laptopra rádugva letöltheti a felvételeit. A csíptetővel övre, nadrágra vagy ingre is rögzíthető. Automata kikapcsolás. Műszaki adatok: Belső tárhely: 32 GB Rögzítési idő 1 feltöltéssel: 1000 perc Rögzítés fájlformátuma: WAV Rögzítés minősége: 32Kbps ~ 192 Kbps (HQ) High Quality (HQ) felvételmódban ráfér: kb. 168 óra Normál felvételmódban ráfér: kb. 360 óra Hosszú felvételmódban ráfér: kb. 2000 óra Működési hőmérséklet: -10°C ~ 40°C Tömege: 23g Mérete (h x sz x m): 82mm x 24mm x 14mm Lítiom-ion Akkumulátor. Töltés:
USB áramforrásról: DC 5V 0,5A
Pl.: fali töltőről, PC/Laptop-ról vagy Powerbank-ról Ügyeljen arra, hogy tűző napon az autóban ne hagyja, mert kikapcsolt állapotban is maximum 60°C-ig bírja.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Mrobo Digitális Diktafon RV-25, zajcsökkentés, 32GB, fekete" című hirdetést látja. (fent)