Betöltés...

Ausztria közigazgatása térkép fóliás-fémléces

Ár: 25.990 Ft

Részletes, dekoratív térkép Ausztriáról. Minden irodában nélkülözhetetlen, ahol napi kapcsolatban vannak Ausztriával.

A térkép hasznos segítője az Ausztriával kapcsolatban lévő cégeknek, intézményeknek, és szép dekoráció irodába vagy otthonra. tartomány- és járáshatárok fontosabb főutak, vasútvonalak, repülőterek a nagyobb települések jelölésével; a tartományi fővárosok kiemelve, a legfontosabb látnivaló grafikájával melléktérkép a közép-európai országokkal tartományi címerek és a tartományok fontosabb adatai a legfontosabb hegyek és hegycsúcsok feltüntetésével méretarány: 1:530.000
Az egyoldali, fényes fóliabevonat cseppálló, írható-letörölhető (táblafilccel). A kör alakú, dekoratív fémléc megkönnyíti a felakasztást és stabil merevítést biztosít a térképnek. Ha részletes információra van szüksége, nem hiányozhat a faláról ez a térkép!

Céges felülnyomással is rendelhető! Elegáns, hasznos ajándék és hosszú távra szóló reklámhordozó - külföldi partnerének is! Érdeklődjön a mintabolt@stiefel.hu e-mail címen vagy a (06-1) 4152010-es telefonszámon!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Ausztria közigazgatása térkép fóliás-fémléces" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: