Betöltés...

Magyarország közigazgatása térkép eltérő járás színezéssel

Ár: 25.990 Ft

Magyarország járástérképe alapvető információforrásként szolgál közhivatalokban, közintézményekben, iskolákban és cégek számára is. Ez a változat minden járást különböző színárnyalattal jelöl. 2015 év végi kiadás!

2015 év végi kiadás! A járások létrejöttével jelentõsen megváltozott Magyarország közigazgatási térképe. Az új közigazgatási egységek megismerése mindenki számára fontos, hiszen az államigazgatás ezentúl a járások köré szervezõdik, és egy sor, korábban önkormányzati tevékenység a járásokhoz kerül át. Nemcsak az okmányirodai feladatokat, a gyermekvédelmi és gyámügyeket, egyes szociális, környezet-, és természetvédelmi igazgatási ügyeket kell 2013-tól a járási hivatalban intézni, de a rendõrség is járások szerint szerint szervezõdik majd, sõt, elképzelhetõ, hogy a rendszámok is a gépkocsi járási hovatartozását fogják jelezni.
A Stiefel Eurocart, Közép-Európa vezetõ üzleti térképkiadója elsõként készítette el a 2012. évi XCIII. törvény és a 218/2012. sz. kormányrendelet alapján Magyarország járástérképét, illetve a megyék és minden járás térképét külön-külön is. A térképek jelentõsen megkönnyítik a járások kiterjedésének megismerését, és egyértelmûvé teszik, mely települések tartoznak egy adott járás területéhez. Ezért alapvetõ információforrásként szolgálhatnak közhivatalokban, közintézményekben, iskolákban és cégek számára is.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Magyarország közigazgatása térkép eltérő járás színezéssel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: