Betöltés...

Logitech Presenter Wireless R400 (910-001357)

Ár: 12.760 Ft

Tulajdonságok: A gombok könnyen kitapinthatók a finom formájú, kellemes fogású eszközön. Az első diától az utolsóig a kezében lesz az irányítás. Akár 15 méteres hatótávolság A 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia révén szabadon mozoghat a teremben, akár a közönség közé is vegyülhet a nagyobb hatás érdekében. Plug and Play szabványú, vezeték nélküli vevőegység Egyetlen szoftvert sem szükséges telepíteni, a használatbavételhez mindössze csatlakoztatnia kell a vevőegységet egy USB-porthoz. A vevőegység az előadás után a bemutatóvezérlőben tárolható Vörös színű lézermutató A közönség könnyen követheti, hogy éppen mire mutat Töltöttségjelző LED Segítségével egy pillantással felmérheti az eszköz töltöttségi szintjét.
Specifikációk: Beépített diavetítés-vezérlő gombok 15 méteres hatótávolság 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiával Vörös lézermutató LED-es jelzővel Plug and Play technológia, nincs szükség szoftverre Tárolható vevőegység és hordtok Tölöttségjelző


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Logitech Presenter Wireless R400 (910-001357)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: