Betöltés...

Reolink Duo 2 Wifi-s kültéri IP kamera dupla lencsével

Ár: 63.050 Ft

Két kamera egyben
A Duo WiFi továbbfejlesztett változata, a Duo 2 WiFi képes két nézetet hézagmentesen egybeilleszteni, így valósítva meg a valódi két kamera kombinációt és a 180°-os panorámát. Átfedő rész nélkül, simább képet nyújt dupla látómezővel, és nem hagy vakfoltot.

Gyönyörű világ 4K UHD felbontásban
Az egész világot kristálytiszta videókban rögzíti 4K nagy felbontással és kibővített perspektívával. Minden apró részletet finoman rögzít.

Fejlett felismerés + kétirányú hang
A Reolink Duo 2 WiFi még intelligensebbé vált. Nemcsak a mozgó embereket és járműveket képes érzékelni, hanem a macskáit és kutyáit is. Emellett a beépített mikrofonnal és hangszóróval elég könnyű reagálni a közeledő személyre, autóra vagy háziállatra.

Különböző üzemmódok, különböző éjszakai világ
A reflektorok és az infravörös LED-ek fényes képet nyújtanak éjszaka. Könnyedén válthat a különböző éjjellátó üzemmódok között, hogy tiszta és sima videókat nézhessen színesben vagy fekete-fehérben.

Kétsávos WiFi
Ne kelljen többé hosszas várakozást elviselnie, és élvezze a zökkenőmentesebb élőképet az 5GHz-es (5,8GHz) WiFi által biztosított magasabb adatátviteli sebességgel és jobb interferenciaelhárítási képességgel. Nyugodtan maradhatsz a 2,4 GHz-es sávnál vagy válthatsz az 5 GHz-es sávra a legjobb hálózati teljesítmény érdekében többféle forgatókönyv esetén. Rugalmasan választható, könnyen beállítható.

Filmszerű élmény Time Lapse funkcióval
A Duo 2 WiFi a time lapse funkcióval lehetővé teszi, hogy gyorsított videókban rögzítse a dinamikus folyamatokat, például a napfelkeltét. Gondoljon a time lapse és a 180°-os ultraszéles látószög együttes hatására, és készüljön fel arra, hogy elmerüljön a panoráma time-lapse filmekben.

Rossz időben is nagyszerűen teljesít
A Duo 2 WiFi robusztus és vízálló házának köszönhetően a szabadban a zord időjárás elviselése sosem okoz nehézséget. Nem kell félnie a hőtől, a hidegtől vagy az erőteljes vízsugaraktól.

Rugalmas tárolási lehetőségek
Ez az intelligens IP-kamera támogatja a 24/7 folyamatos rögzítést, a mozgásindításos rögzítést és az ütemezett rögzítést. A videók menthetők micro SD-kártyára, Reolink NVR-re vagy FTP-kiszolgálóra. Válassza ki az Önnek tetsző módot, és élvezze a személyre szabott biztonságot.

Könnyen vezérelhető, kellemesen nézhető
Soha nem volt még ilyen egyszerű távolról felügyelni otthonát vagy üzletét. Mindent valós időben ellenőrizhet néhány kattintással vagy koppintással a Reolink Client vagy App segítségével, bárhol és bármikor.

Különböző verziók különböző igényeket elégítenek ki
A Duo 2 sorozatban 4 különböző verziót kínálunk - Duo 2 PoE, Duo 2 WiFi, Duo 2 (WiFi akkumulátoros kamera), Duo 2 LTE (mobil akkumulátoros kamera) -, hogy megfeleljen a különböző környezetekben felmerülő igényeknek.

Jellemzői:
- 2x 4608 x 1728 (8MP @ 20FPS) felbontás 1/2,7" CMOS szenzor
- Fix: 2x 3,2 mm lencse, 180°-os látószög
- H.265 tömörítés
- Max. 30 m IR távolság
- Dual-Band Wifi (2,4GHz/5GHz; IEEE 802.11a/b/g/n)
- Kétirányú hang
- Ember-, jármű-, és kisállat észlelés
- Tápellátás: 12V DC 2A
- Max fogyasztás: 15 W
- MicroSD memóriakártya (max. 256GB)
- Felhő alapú tárolás
- Android, iOs és asztali alkalmazás
- Google Assistant kompatibilis
- IP66 védettség
- Méret: 195 x 103 x 56 mm
- Súly: 720 g

A csomag tartalma:
- Kamera
- Antenna készlet
- Öv
- Szerelőlemez
- Felügyeleti matrica
- Használati utasítás
- USB kábel
- Csavarhúzó
- Csavarkészlet
- Szerelőnyílás sablon

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Reolink Duo 2 Wifi-s kültéri IP kamera dupla lencsével" című hirdetést látja. (fent)