Betöltés...

Beltéri IP Térfigyelő Kamera, V380PRO alka, FullHD, 1080p, MicroSD, mozgásérzékelés, éjszakai látás, E27 foglalatba, fehér

Ár: 14.990 Ft

Termék leírás: A QC8 WiFi-s E27 foglalatba való HD vezeték nélküli belépés- és térfigyelő szervó motoros biztonsági kamera lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és könnyedén megfigyeljék és rögzítsék a belépők mozgását. Ez egy 3 az 1-ben térfigyelő. Hangszóróval, mikrofonnal és kamerával. A QC8-ös a következő funkciókat kínálja: 1.) WiFi kapcsolat:
A QC8 WiFi-s vezeték nélküli belépés- és térfigyelő kamera WiFi-kapcsolaton keresztül kapcsolódik a felhasználók okostelefonjához, amely lehetővé teszi az élő videó streamelést, valamint a rögzített videók távoli elérését is. 2.) Éjszakai látás:
Az éjjellátó funkcióval rendelkező QC8 kamera lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a nap 24 órájában figyelemmel kísérjék a mozgást. 4db infravörös IR LED-je és 4db infravörös IR érzékelője teszi ezt lehetővé. 3.) Mozgásérzékelés:
A QC8 kamera beépített mozgásérzékelővel rendelkezik, amely automatikusan rögzíti a mozgást, és értesíti a V380 Pro mobilapplikáción keresztül a felhasználót, ha mozgást észlel. 4.) Távoli hozzáférés:
A V380 Pro mobilalkalmazással a felhasználók távolról hozzáférhetnek a kamera élő videó streamjéhez, valamint a rögzített videókat távolról lejátszhatják. 5.) Egyszerű telepítés:
A QC8 kamera egyszerűen telepíthető, és a V380 Pro alkalmazás használatával könnyen beállítható, majd használható. Ez az intelligens belépés- és térfigyelő kamera a nap 24 órájában biztonságot nyújt a felhasználóknak, amely lehetővé teszi számukra, hogy nyomon kövessék és rögzítsék a mozgást, valamint távolról is ellenőrizhessék otthonuk biztonságát. Gyakran vagy távol otthonról? Aggódsz a gyermeked biztonsága miatt? Akkor számodra ez a beltéri kamera a megoldás, melyet könnyedén tudsz csatlakoztatni mobiltelefonodhoz. Az alkalmazás segítségével 360°-ban mozgatható WiFi-s IP kamerával, mint egy félgömbben mozgatva a kamerát, könnyedén tudsz kémlelni házadban, üzletedben vagy garázsodban. Számos, számodra előnyös funkcióval rendelkezik. Beépített mozgásérzékelővel, ami automatikusan riaszt érzékelés esetén. WiFi-n keresztül rögzít, akár 24 órán át egy 64GB-os MicroSD kártyára. Beépített mikrofonjával minden hallható. Így nem csak a videót lehet visszanézni, hanem a beszélgetéseket, hangokat is vissza lehet hallgatni. Masszív és dizájnos, könnyen beleolvad akár a gyerekszobába, de a nappalinak is egy hangulatos kiegészítője lehet. A WiFi -re csatlakoztatás után a V380 Pro mobilapplikációval használható: V380 Pro (Android) (Applikációhoz Link) V380 Pro (iOS) (Applikációhoz Link) Csomag tartalma:
1 x WiFi-s IP kamera (E27 foglalatba)
2 x Csavar tiplivel (falra szerelhető)
1 x Dokumentáció a V380 Pro használatához

Tulajdonságok: WiFi-s belépés- és térfigyelő kamera. AccessPoint (AP) mód támogatás. Beépített mikrofon és hangszóró (Kétirányú hangkommunikáció) 2.0 Mp nagyfelbontású videofelvétel Éjszaka is kitűnő, kristálytiszta felvételt készít. Egy igen komoly infravörös (IR) technológiával rendelkezik 4 infra LED-del és 4 különböző integrált infravörös érzékelővel. Támogatja az okostelefonos, tabletes megfigyelést (iOS, Android) V380 Pro mobilapplikációval (iOS, Android) használható. Támogatott Felhőtárhely: Amazon Web Services (Cloud Storage) Automatikus mozgáskövető funkció. MircoSD kártya foglalat Video tömörítés formátum: H.264 / MJPEG Műszaki adatok: Modelszám: IPC-V380-E27 (típusnév: QC8) 2,4GHz WiFi kapcsolódás (IEEE802.11b/g/n) Vezeték nélküli biztonság: WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK adattitkosítás Lencse: 3,6 mm Választható felbontások:
HD 1280x720p (30 fps)
FullHD 1920x1080p (25 fps) Audio bemenet: Beépített -48dB mikrofon Audiokimenet: Beépített 8-os 1W-os hangszóró Infravörös (IR) LED-ek/Érzékelők száma: 4-4 db MicroSD kártya foglalat: max. 64GB (24h felvételhez, nem tartozék) Működéshez szükséges hőmérséklet: -10°C +50°C Működéshez szükséges páratartalom: 10% - 90% IP Kamera átmérője: Ø7cm IP Kamera mérete (h x sz x m): 7cm x 7cm x 16cm E27 villanykörte foglalatba (AC 110-220V)
Bekapcsolva Access Pointként (Hotspotként) üzemel. Beállításához a kamera oldalán található a QR kód mellett lévő csatlakozási adatokkal szükséges belépni.
Utána csatlakoztatható a helyi WiFi hálózatra a WiFi router SSID kiválasztásával és WiFi jelszó megadásával. A V380 Pro mobilapplikációval csak ezután tudunk rácsatlakozni a kamerára, hogy a világ bármelyik pontjáról láthassuk, hallhassuk a kamera felvételét.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Beltéri IP Térfigyelő Kamera, V380PRO alka, FullHD, 1080p, MicroSD, mozgásérzékelés, éjszakai látás, E27 foglalatba, fehér" című hirdetést látja. (fent)