Betöltés...

Adagoló ipari tekercses kéztörlőhöz műanyag fali/asztali fehér/kék áttetsző HACCP Lucart_892223I

Ár: 25.640 Ft

Speciális eszköz, amelyet ipari környezetben használnak kéztörlők adagolására. Az ilyen adagolók különösen hasznosak nagy forgalmú helyeken, ahol fontos a gyors és hatékony kézszárítás.

Tulajdonságok:



kapacitás: Ipari tekercses kéztörlők befogadására alkalmas, ami hosszabb időtartamú használatot biztosít anélkül, hogy gyakran kellene utántölteni.


anyag: Tartós műanyag, amely ellenáll a mechanikai behatásoknak és könnyen tisztítható.


szín: Fehér és kék áttetsző, ami modern és esztétikus megjelenést kölcsönöz, és lehetővé teszi a papír mennyiségének gyors ellenőrzését.


méret: 305 x 410 x 350 mm


kialakítás: Falra szerelhető vagy asztali elhelyezésre is alkalmas, rugalmasan alkalmazkodik a helyszín adottságaihoz.


HACCP kompatibilitás: Megfelel a HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) szabványoknak, ami különösen fontos az élelmiszeripari és más szigorú higiéniai követelményeket támasztó iparágakban.


csomagolás: 1 db / karton , 10 karton 6 raklap



Előnyök:



higiénikus: Az adagoló biztosítja, hogy a kéztörlők tisztán és rendezetten maradjanak, minimalizálva a szennyeződés kockázatát.


könnyű használat: A kialakítása lehetővé teszi a kéztörlők egyszerű és gyors adagolását, ami növeli a felhasználói kényelmet.


tartósság: A műanyag anyag tartós és ellenáll a mindennapi igénybevételnek.


láthatóság: Az áttetsző kék rész lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen ellenőrizzék a papír mennyiségét, így elkerülhető a hirtelen kifogyás.




 Katalóguskód: 46376



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Adagoló ipari tekercses kéztörlőhöz műanyag fali/asztali fehér/kék áttetsző HACCP Lucart_892223I" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: