Betöltés...

Adagoló tekercses kéztörlőhöz műanyag fehér/áttetsző Center-Feed MAXI Lucart_892225

Ár: 14.631 Ft

Nagy kapacitású eszköz, amelyet központi kihúzású tekercses kéztörlők adagolására terveztek. Ez az adagoló ideális választás különböző ipari, kereskedelmi és közösségi helyszínek számára, ahol fontos a higiénia és a könnyű hozzáférés a papírtörlőkhöz.

ulajdonságok:


kapacitás: Nagyobb tekercsek tárolására és adagolására alkalmas, így ritkábban kell utántölteni.
anyag: Tartós műanyag, amely ellenáll a mindennapi használatnak és könnyen tisztítható.
szín: Fehér és áttetsző kombináció, amely tiszta és modern megjelenést biztosít, és lehetővé teszi a tekercs állapotának ellenőrzését anélkül, hogy ki kellene nyitni az adagolót.
kialakítás: Center-Feed MAXI kialakítás, amely nagy kapacitást biztosít, miközben helytakarékos marad.
modell: Lucart 892225, amely a Lucart egyik specifikus modellje.


Előnyök:


higiénikus: A zárt kialakítás védi a papírt a szennyeződésektől és nedvességtől, biztosítva, hogy mindig tiszta kéztörlőt használhassanak a felhasználók.
könnyű használat: Az egyszerű központi kihúzású mechanizmus könnyen kezelhető, és gyors hozzáférést biztosít a papírtörlőkhöz.
gazdaságos: A nagy kapacitású tekercsek hosszabb ideig biztosítanak papírt, minimalizálva az utántöltés gyakoriságát és csökkentve a karbantartási időt.
tartósság: A tartós műanyag anyag hosszú távú használatot biztosít, ellenáll a mindennapi igénybevételnek.
áttetsző dizájn: Az áttetsző rész lehetővé teszi a felhasználók és a karbantartók számára, hogy könnyen lássák, mikor kell új tekercset behelyezni.


 Katalóguskód: 45178



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Adagoló tekercses kéztörlőhöz műanyag fehér/áttetsző Center-Feed MAXI Lucart_892225" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: