Betöltés...

Gumikesztyű nitril púdermentes M 100 db/doboz, GMT Super Gloves kék

Ár: 4.357 Ft

Nitril kék púdermentes kesztyű

Csomagolás: 100db/doboz
Prémium minőség, egyszer használatos, nem steril, teljes felületén mikro érdesített, göngyölt szár, hossz 24 cm.
Mindkét kézen hordható.
Színe: kék


Katalóguskód: 24187
A gumikesztyűk nélkülözhetetlenek a higiénia és biztonság fenntartásához, legyen szó egészségügyi, ipari vagy otthoni felhasználásról. Számos típus áll rendelkezésre, például latex, nitril és púdermentes változatok, amelyek különböző igényekre nyújtanak megoldást.


Miért fontos a gumikesztyű használata?

A gumikesztyű használata alapvető szerepet játszik a higiénia és a biztonság fenntartásában különböző területeken, például az egészségügyben, az élelmiszeriparban és a vegyiparban. A kesztyűk védelmet nyújtanak a fertőző anyagokkal és veszélyes vegyi anyagokkal szemben, így minimalizálják a fertőzések és sérülések kockázatát. Az egészségügyi dolgozók számára például elengedhetetlen a gumikesztyű viselése a betegekkel való közvetlen kapcsolat során, hogy megakadályozzák a kórokozók átvitelét.


A gumikesztyűk másik fontos előnye, hogy nem csak az embereket védik, hanem a felhasznált anyagok tisztaságát is biztosítják. Az élelmiszeriparban például fontos, hogy a kesztyűk megakadályozzák a szennyeződéseket az élelmiszerek kezelésénél, hozzájárulva a biztonságos és higiénikus munkakörnyezethez.


Miért válasszuk a púdermentes kesztyűket?

A púdermentes gumikesztyűk egyre népszerűbbek a különböző iparágakban, mivel számos előnyt kínálnak a hagyományos, púderes kesztyűkhöz képest. A kesztyűk belsejében lévő por általában a felvételt segíti, de irritációt okozhat a bőrön, és szennyeződéseket is okozhat olyan környezetekben, ahol a tisztaság és sterilitás kulcsfontosságú, például az egészségügyben vagy laboratóriumi munkák során.


A púdermentes kesztyűk esetében nincs ilyen kockázat. Ez különösen fontos azokban a helyzetekben, ahol a steril munkakörnyezet fenntartása létfontosságú, hiszen a púderezett kesztyűk használata allergiás reakciókat, légzési problémákat okozhat a púderekkel szemben érzékeny emberek körében. Ezen kívül a púdermentes kesztyűk kevésbé szennyezik a munkahelyi légkört, így még a hosszabb viselés során is kényelmes és biztonságos megoldást nyújtanak.


A nitril gumikesztyűk előnyei

A nitril gumikesztyűk kiemelkedő választást jelentenek, ha magas fokú védelemre és tartósságra van szükség. Ezek a kesztyűk kémiailag ellenállóbbak, mint a hagyományos latex vagy vinil változatok, így ideálisak ipari környezetekben, vegyiparban, valamint egészségügyi területeken, ahol gyakran érintkeznek különböző vegyi anyagokkal.


Az egyik legnagyobb előnyük, hogy latexmentesek, ezért azok számára is megfelelőek, akik érzékenyek vagy allergiásak a latexre. Emellett a nitril kesztyűk perforációval szembeni ellenállása is kiemelkedő, ami különösen fontos ott, ahol éles eszközökkel vagy veszélyes anyagokkal dolgoznak. Továbbá, a nitril kesztyűk nagy rugalmasságuk és kiváló tapintásérzetük miatt ideálisak olyan precíz feladatokhoz is, ahol fontos a finom kézmozdulatok irányítása.


Összességében a nitril gumikesztyűk hosszabb élettartamot és nagyobb biztonságot nyújtanak, miközben kényelmes viseletet biztosítanak, akár hosszabb ideig tartó használat során is.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.08.09
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Gumikesztyű nitril púdermentes M 100 db/doboz, GMT Super Gloves kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
GMT