Betöltés...

PNI IP230T 1080P vezeték nélküli videó megfigyelő kamera H264 + PTZ + 128 GB microSD, Night Vision, Tuya alkalmazás, P2P, Android, iOS, beltéri és kültéri használatra, mozgás utáni forgatás, mozgásriasztás

Ár: 37.122 Ft

PNI IP230T 1080P vezetéknélküli térfigyelő kamera, PTZ H264 + technológiával, támogatja a 128 GB-os microSD kártyákat, Night Vision, Tuya alkalmazást, P2P, Android, iOS, beltéri és kültéri, mozgás utáni forgatás, riasztás mozgás közben Kompatibilis alkalmazásA kamera interneten keresztül történő távoli eléréséhez, felügyeletéhez és vezérléséhez bármilyen Android vagy iOS operációs rendszerű mobileszközről elérhető az ingyenes Tuya Smart vagy Smart Life alkalmazás, amely teljes hozzáférést biztosít a kamera funkcióihoz. Intelligens mozgáskövetésAz IP230T kültéri kamera egy különleges és egyedülálló funkcióval, az intelligens mozgáskövető funkcióval rendelkezik.Mit csinál pontosan? A kamera a képben mozgó tárgy, személy vagy állat mozgásának megfelelően forog, és követi azt, amíg el nem hagyja a megfigyelt területet. Természetesen van olyan funkció is, amely a mozgásérzékelés észlelésekor riasztja az okostelefont, és csak a mozgásérzékelés észlelésekor menti el a képeket.  Kétirányú hangkommunikációMivel a kamera belsőleg hangszóróval és mikrofonnal van felszerelve, kétirányú hangkommunikációt tesz lehetővé a megfigyelt területtel. Azonnali hangüzeneteket küldhet a kamera által rögzített személyeknek, és meghallgathatja a megfigyelt területen lévő zajokat.  Full HD felbontásAz IP230T maximum 1920 x 1080 pixeles Full HD felbontású videót készít és rögzít, ami kiváló minőségű képet biztosít.  HurokfelvételA loop recording funkciónak köszönhetően a kamera folyamatosan rögzít a micro SD kártyára (nem tartozék), a legrégebbi felvételeket törli, a legújabbakat pedig felhasználói beavatkozás nélkül menti.   Színes megjelenítés még gyenge fényviszonyok mellett isA PNI IP230T IP kamera 4 infravörös és 4 fehér fényű LED-del rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a színes képet akár éjszaka is, akár 10-15 m távolságból (a távolság a tárgyak, falak, környezeti fény stb. színétől függően változik). Használható otthonok, irodák, gyárak, üzletek, kórházak stb. felügyeletére. Egyszerű, kényelmes és valós idejű.   PTZ forgatási képességA kamera lehetővé teszi a felhasználó számára a 355°-os vízszintes és 90°-os függőleges elforgatás távvezérlését, így sokkal szélesebb és szinte teljesebb rálátást biztosít a védett térre. Egy másik hasznos funkció a digitális zoom, amely lehetővé teszi a nagyítást a nagyobb részletesség érdekében.   Helyi vagy távoli felvételAz IP230T microSD-kártya foglalattal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egy külön megvásárolt, legfeljebb 128 GB-os memóriakártya behelyezésével képeket rögzítsen a későbbi megtekintéshez. Képeket rögzíthet egy ugyanarra a hálózatra csatlakoztatott ONVIF-fel rendelkező NVR-rel is.  

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "PNI IP230T 1080P vezeték nélküli videó megfigyelő kamera H264 + PTZ + 128 GB microSD, Night Vision, Tuya alkalmazás, P2P, Android, iOS, beltéri és kültéri használatra, mozgás utáni forgatás, mozgásriasztás" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések