Betöltés...

Baby IP kamera, Intelligens Wi-Fi kamera, 720p - MS-823

Ár: 10.990 Ft

Segítségével mobiltelefonról, táblagépről, vagy akár a munkahelyi számítógépről is egyszerűen ellenőrizhető, hogy mi történik épp a megfigyelt területen, legyen az akár a családi ház, műhely vagy épp a garázs.
Használatával maximális biztonságban tudhatók az értékek.
A kamera képes a kétirányú kommunikációra, azaz távolról a kamera beépített hangszóróján keresztül üzenni is lehet, így akár az otthon hagyott házi kedvencek megfigyelésére is tökéletes választás lehet.
A kamera által közvetített kép bármikor nézhető élőben, még akár teljesen sötétben is, a beépített IR ledeknek köszönhetően.
A készülék telepítése nem igényel külső szakembert, otthon is egyszerűen elvégezhető.
Használható asztalra, polcra, szekrényre, stb helyezve,
de a mellékelt konzol segítségével a csomagban található szerelékekkel együtt falra is könnyen rögzíthető.
Ennek a kamerának a segítségével bármikor körbenézheted a megfigyelt területet akár mobilról is. Sok hasznos funkcióval van fölszerelve. Illetéktelen behatolás esetén riasztást küld,  így még abban a percben hívhatod a rendőröket,  akik jó eséllyel el is kapják a betörőt,  az eseményekről pedig minőségi kép ás hangfelvétel áll rendelkezésre SD kártyán, vagy számítógépen (beállítás szerint). Minden irányba, 355 fokban,  távirányítással mozgathatod,  elforgathatod,  akár időzített,  fix figyelési pontokra is programozhatod. Hang, kép akár élőben is figyelhető, de videó funkcióval is rendelkezik. 3G mobiltelefonról,  számítógépről,  laptopról is elérhető (internetkapcsolat szükséges, ebben szolgáltatód lesz segítségedre). Falra szerelhető.
Beépített 10 infra LED-del rendelkezik,  így teljes sötétben is képes értékelhető felvételek készítésére.  Kicsi mérete miatt bárhol könnyedén elrejthető. Mozgás érzékelése vagy manuális beállítás estén,  memóriakártyára vagy/és a számítógép memóriájára rögzíti az eseményeket. Kétirányú hangátvitellel rendelkezik.
720 HD IP kamera. Támogatja a wifi 802,11 B / G / N 10 / 100MB-t.
Micro SD kártya használható akár 64 GB-ig. 24 órás megfigyelés 15 méteres éjjellátó távolsággal.
Beépített RS485: 355 fok és 120 fok függőleges mozgással. Képérzékelő: 730P CMOS képérzékelő.

Csomag tartalma:
1 db kamera.
1 db falra szerelhető állvány.
1 db hálózati adapter.
1 db micro USB kábel.
2 db rögzítő csavar.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Baby IP kamera, Intelligens Wi-Fi kamera, 720p - MS-823" című hirdetést látja. (fent)