Betöltés...

Fólia kis légbuborékokkal 0,8m x 100ml (80m²)

Ár: 15.161 Ft

Légbuborékos fólia a törékeny, szabálytalan formájú termékek védelmére.
A légbuborékos fólia egy könnyű és rugalmas csomagolóanyag, amely alacsony sűrűségű polietilén fóliából készül, és ideális a törékeny és szabálytalan formájú termékek védelmére. Ez a fajta csomagolás nagyon jól védi a termék felületét, valamint ütés- és rezgésvédelmet biztosít. A buborékfólia a csomagoláson belüli üres terek kitöltésére is használható. Könnyű és puha; Átlátszó, vízálló és szigetelő; Újrahasznosítható; Gyors csomagolás; Rendkívül ellenálló a nedvességgel szemben; Fóliában, zsákokban és tekercsekben kapható; Kezelhető elektrosztatikus kisülés ellen; Ütés- és karcolásvédelem.
Tekercsszélesség: 0,8 mTekercs hossza: 100 mEgy tekercs: 80 négyzetméter
A légbuborékos fólia ajánlott üveg- és kerámiatárgyak, hangszerek, irodai berendezések, bútorok, törékeny tárgyak csomagolásához, hasonló formájú tárgyak elválasztására a magas tapadásnak köszönhetően az aljzathoz, nagyon jó védelem az elektronikus berendezéseknek. A légbuborékfólia megvédi a termékeket az ütésektől és ütődésektől, gátat képez a nedvességgel szemben, hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Fólia kis légbuborékokkal 0,8m x 100ml (80m²)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: