Betöltés...

Leendő párttagok jelentkezését várom!

Üdvözlöm Önöket!

A győri polgármester mostohatestvéreként párttagokat keresek mielőbb!
Igen nagy pártot szeretnék létrehozni, hogy lemossuk a gyalázatot, ugyanis a fideszes polgármester mostohatestvéreként azt a szégyent kellett megélnem, hogy a mai napig nem vettek fel a fidesz országos listájának 5. helyére, hogy EP-képviselőjelölt, majd onnét szinte biztosan EP-képviselő lehessek a jövő évi választásokon.
Így várom mielőbb, hogy nagy számban jelentkezzenek párttagnak magánszemélyek és olyan szervezetek egyaránt, amelyek sok fővel tudnak hozzájárulni a párt taglétszámának növeléséhez, hogy a hatalombitorlókat a jövő évi EP- és önkormányzati választásokon visszatartsuk, majd két évvel később kiszorítsuk a hatalomgyakorlásból.
A jövő évi választás tétje 21 EP-képviselői hely és a polgármesteri, valamint a képviselői pozíciók hazánk településein.
A pártot anyagi háttér nélkül kívánom létrehozni, kizárólag minél több pozíció megszerzése érdekében, hogy a szükséges mennyiségű ajánlást szinte azonnal össze tudjuk majd írni, hogy jelölt lehessen az áhított pozícióért indulni szándékozó párttag, a pozícióhoz jutott tagok pedig a pártot úgyis erősíteni fogják mindenféle tekintetben.
Ha elég sok párttag gyűlik össze rövid idő alatt, úgy nagy pártlétszámnál könnyen komoly eredményt lehet elérni, ha a párttagok megszavazzák saját képviselő-, illetve polgármesterjelöltjeiket
Olyan ügyvéd jelentkezését is várom, aki flottul megoldja a pártbejegyzést olcsón vagy akár csak pártbéli pozícióért, ugyanilyen módon weblapkészítésben jártas informatikust is keresek!
Várom A Jelentkezőket!
Extrák: Magas fizetés és egyéb juttatások EP-képviselőként vagy polgármesterként!
E-mail: autos8@gmail.hu
Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: Győr
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Kínálat
Termék: Egyéb holmik, dolgok
 
Feladás dátuma: 2023.10.21
Eddig megtekintették 305 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: PártokPártja
apróhirdetés
Lehetőségek
Megosztók

Ingyen elvihető rovaton belül a(z) "Leendő párttagok jelentkezését várom!" című hirdetést látja. (fent)Ingyen elvihető apróhirdetések

Az Ingyen elvihető rovatban gazdájukat kereső kiskutyák, építőanyag (Pl.: bontott tégla), haszonállat (pl.: lovak) és egyéb ingyen elvihető termékek található meg.

TIPP: Ha használaton kívüli háztartási felszerelése, könyve, tankönyve, vagy egyéb ingója van, hirdesse meg az ingyen elvihető rovatban – ezzel másoknak sokat segíthet.