Betöltés...

Tápiógyörgye Ingatlan

Ingatlan rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Tápiógyörgye

3 találat - 1/1 oldal
rss
Tápiógyörgyén vasútállomás közelében 2 szobás családi ház gazdálkodásra alkalmas épületekkel nagy kerttel eladó
Dátum: 2017.04.30
Eladó 2 + fél szobás családiházunk , mely 2015 - ben TELJES felújításon eset át . ( kívül - belül tető , épületgépészet stb... ) A ház 3,6 kw -os whirlpool klímával van szerelve. A ház...
Dátum: 2016.10.10
13.500.000 Ft
80 m2-es ház, kerttel, udvarral, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, folyosó, kamra, melléképületben pince; konvektoros gázfűtés; csatornahálózatra csatlakoztatott ingatlan.
Dátum: 2016.10.09

Ingatlan apróhirdetések

Az ingatlan apróhirdetések rovat főbb tartalma eladó használt és újépítésű lakóingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, és nyaralók), valamint magyar és külföldi termőföldek, üzleti ingatlanok vállalkozóknak, és fejlesztési ingatlanok befektetőknek.
A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződés megkötését ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok ára már magába foglalja az ellenjegyzés költségeit is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.