Betöltés...

Mosonszentmiklós Ingatlan

Ingatlan rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Mosonszentmiklós
További 3 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 2 db hirdetés helyett 5 db hirdetés között böngészhet..

2 találat - 1/1 oldal
rss
Mosonújhely belterületén kínálom eladásra az 50m2 ?es alapterületű, részben felújított ingatlant.   A 225m2-es teleken lévő gazdasági épületként nyilvántartott ingartlan teljes tégla...
Dátum: 2021.09.17
Mosonszentmiklóson, csendes utcában felújítandó családi ház eladó. Telek méret: 906m²,ház : 85m², összkomfortos, vegyes falazatú. Melléképület, központi fűtés, gyümölcsös,kerti csap ,kút...
Dátum: 2021.09.15

Ingatlan apróhirdetések

Az ingatlan apróhirdetések rovat főbb tartalma eladó használt és újépítésű lakóingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, és nyaralók), valamint magyar és külföldi termőföldek, üzleti ingatlanok vállalkozóknak, és fejlesztési ingatlanok befektetőknek.
A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződés megkötését ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok ára már magába foglalja az ellenjegyzés költségeit is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.