Betöltés...

Martonvásár Ingatlan

Ingatlan rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Martonvásár
További 2 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 1 db hirdetés helyett 3 db hirdetés között böngészhet..

1 találat - 1/1 oldal
rss
BELSŐ KÉTSZINTES, JÓ ÁLLAPOTÚ, TERASZOS LAKÁS, AUTÓBEÁLLÓVAL, OSZTATLAN KÖZÖS KERTRÉSSZEL!Martonvásáron a Szent László lakóparkban, aszfaltozott utcában ELADÓ egy 2008-ban birtokba vett 4 lakásos...
Dátum: 2019.08.12
26.900.000 Ft

Ingatlan apróhirdetések

Az ingatlan apróhirdetések rovat főbb tartalma eladó használt és újépítésű lakóingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, és nyaralók), valamint magyar és külföldi termőföldek, üzleti ingatlanok vállalkozóknak, és fejlesztési ingatlanok befektetőknek.
A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződés megkötését ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok ára már magába foglalja az ellenjegyzés költségeit is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.