Betöltés...

Füzesgyarmat Ingatlan

Ingatlan rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Füzesgyarmat

2 találat - 1/1 oldal
rss
Békés megyében, Füzesgyarmat határában a műúttól 3-400 méterre, gépjárművel jól megközelíthető helyen 10 HA területű, 204 AK értékű termőföld eladó. Szántó művelési ágú 9,6, erdő 0,4 HA Saját...
Dátum: 2021.04.15
Tehermentes családi ház,3 szobás összkomfortos.Ingatlanhoz tartozik garázs és melléképületek.Kertészkedésre alkalmas kiskert.Bő termést adó szőlőlugas.
Dátum: 2020.07.09

Ingatlan apróhirdetések

Az ingatlan apróhirdetések rovat főbb tartalma eladó használt és újépítésű lakóingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, és nyaralók), valamint magyar és külföldi termőföldek, üzleti ingatlanok vállalkozóknak, és fejlesztési ingatlanok befektetőknek.
A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződés megkötését ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok ára már magába foglalja az ellenjegyzés költségeit is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.