Betöltés...

Ingatlan

Ingatlan rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
További 30.367 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 19.559 db hirdetés helyett 49.926 db hirdetés között böngészhet..

19559 találat - 1304/1304 oldal
rss
Eladó építési telek Szomód területén. Helyrajzi szám:Szomód 964/20 Zártkert Telek területe: 748 m2 Művelés alól kivont terület A területen álló épület, gazdasági épületként van nyilvántartva....
Dátum: 2019.01.25

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Ingatlan apróhirdetések

Az ingatlan apróhirdetések rovat főbb tartalma eladó használt és újépítésű lakóingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, és nyaralók), valamint magyar és külföldi termőföldek, üzleti ingatlanok vállalkozóknak, és fejlesztési ingatlanok befektetőknek.
A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződés megkötését ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok ára már magába foglalja az ellenjegyzés költségeit is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.