Betöltés...

Ingatlan

Ingatlan rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
További 28.363 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 17.279 db hirdetés helyett 45.642 db hirdetés között böngészhet..

17279 találat - 1152/1152 oldal
rss
Hajdúsámson Petőfi úton eladó, Debrecenhez közelebbi részén, amerikai konyha+ étkezős nappalis + 3 szobás amerikai stílusú, 2 teraszos családi ház. A 136 nm-es ingatlan főtését modern vegyes...
Dátum: 2019.07.05

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Dátum: 
0 Ft

Ingatlan apróhirdetések

Az ingatlan apróhirdetések rovat főbb tartalma eladó használt és újépítésű lakóingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, és nyaralók), valamint magyar és külföldi termőföldek, üzleti ingatlanok vállalkozóknak, és fejlesztési ingatlanok befektetőknek.
A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződés megkötését ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok ára már magába foglalja az ellenjegyzés költségeit is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.