Betöltés...

Görögteknős eladó tenyésztőtől!

Ár: 18.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kedves Vásárló!
A 2011. augusztusi kelésű kis teknőseim közül vásárolhatsz. A tojásból kikelésük óta kiválóan fejlődnek. A páncéljuk formás, tökéletesen szimmetrikus, és mintázatuk gyönyörű. Tekijeim egészséges, jól fejlődő állatok, akik a leendő gazdájuknál remélhetőleg még több tíz éven keresztül kiváló egészségnek fognak örvendeni.
Hosszú évek óta tartok görögteknősöket, és megbízható, leinformálható, gondos tenyésztőnek számítok a teknőstartók és -tenyésztők között.
Mivel a görögteknősök védett állatok, tartásukhoz a KVVM (Környezetvédelmi Minisztérium) által meghatározott és kibocsátott dokumentumok (Tenyésztői Igazolás és CITES papír) szükségesek. Ezeket én mind a rendelkezésedre bocsátom a teknőssel együtt.
Ha kérdéseid vannak, és több dologban is bizonytalan vagy, akkor telefonon és/vagy személyesen alaposan át tudunk beszélni minden fontos tudnivalót (pl. szükséges kellékek a tartásukhoz, terrárium, lámpák, életmód, táplálkozás…). A későbbiekben pedig folyamatosan számíthatsz rám, és kereshetsz, ha valamivel kapcsolatban kérdésed van.
A teknőst/teknősöket Budapesten a Stadionoknál lehet megtekinteni, kiválasztani és hazavinni. Ár: 18.000 Ft/db, Tel: 30/9523-284
A vevő a következőket kapja:
1 db Teknős
1 db Tenyésztői igazolás
1 db CITES papír
1 db Adás-vételi szerződés

http://www.youtub e.com/watch?v=VXQioYLmHQk

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Hüllő féle: Teknősök
 
Eddig megtekintették 6609 alkalommal

Hüllők rovaton belül a(z) "Görögteknős eladó tenyésztőtől!" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések