Betöltés...

Shimano Yasei Pelagic Pike Zander Medium Pergető Horgászbot 190cm 35-70g 2 Részes

Ár: 64.500 Ft

A Shimano Yasei Pelagic Pike Zander Medium Pergető Horgászbot egy prémium kategóriás bot, amelyet kifejezetten a pelagikus horgászatra terveztek, különös tekintettel a csuka és süllő célzott horgászatára. Ez a bot a Shimano Yasei sorozatának része, amelyet a modern horgászok igényeihez igazítva terveztek, hogy maximális érzékenységet, erőt és precizitást biztosítson a nyílt vízi horgászat során.

A Yasei Pelagic Pike Zander Medium bot erős és könnyű karbon blankkal rendelkezik, amely gyors akciót és kiváló dobási teljesítményt kínál. Ez a bot ideális választás a közepes méretű csalik pontos és távoli dobásához, miközben elég erőt biztosít a nagyobb csukák és süllők fárasztásához is. A bot érzékeny kialakítása lehetővé teszi, hogy a legapróbb kapásokat is azonnal érzékelje, így a horgász gyorsan reagálhat és biztosan bevághat.

A bot Fuji gyűrűkkel van felszerelve, amelyek biztosítják a sima zsinórfutást, minimalizálják a zsinór súrlódását, és növelik a dobások távolságát és pontosságát. Az ergonomikus EVA markolat kényelmes és csúszásmentes fogást biztosít, így a horgász hosszabb ideig is fáradtság nélkül használhatja a botot. A markolat és a bot tökéletesen kiegyensúlyozott kialakítása lehetővé teszi a maximális kontrollt a csalivezetés és a halak fárasztása során.

A Shimano Yasei Pelagic Pike Zander Medium Pergető Horgászbot elegáns megjelenésével és letisztult dizájnjával nemcsak funkcionalitásával, hanem stílusával is kiemelkedik. Ez a bot ideális választás mindazok számára, akik a pelagikus horgászatot részesítik előnyben, és egy olyan eszközt keresnek, amely megbízhatóan teljesít a nyílt vízi horgászat során. A Yasei Pelagic Pike Zander Medium bot garantáltan emlékezetes horgászati élményt nyújt minden alkalommal.

Figyelem: A termék kizárólag Bait Cast orsóval használható!

Hossza: 190cm
Tagok száma: 2
Anyaga: Carbon
Dobósúlya: 35-70g
Szállítási mérete: 99cm
Súlya: 113g

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Botok
 
Feladás dátuma: 2024.10.27
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Shimano Yasei Pelagic Pike Zander Medium Pergető Horgászbot 190cm 35-70g 2 Részes" című hirdetést látja. (fent)