Betöltés...

Shimano Bait Tx1 Horgász Bojli Óriás Rákos 15mm 1000g

Ár: 3.945 Ft

A Shimano Bait TX1 Horgász Bojli egy kiváló minőségű csali, amelyet kifejezetten pontyhorgászok számára fejlesztettek ki. Ez a bojli ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik eredményes és megbízható csalival szeretnék növelni a fogási esélyeiket.

A Shimano TX1 bojli gondosan válogatott, természetes alapanyagokból készült, amelyek intenzív ízt és illatot biztosítanak, így a bojli rendkívül vonzó a pontyok számára. A TX1 bojli gyorsan oldódik a vízben, így gyorsan vonzza a halakat a horgászat helyére, miközben hosszú ideig megőrzi hatékonyságát.

Ez a bojli többféle ízben és méretben elérhető, hogy megfeleljen a különböző horgászati helyzeteknek és halak preferenciáinak. A Shimano TX1 bojli kiválóan működik mind rövid, mind hosszabb horgászatok során, és hatékonyan használható állóvizekben és folyóvizekben egyaránt.

A Shimano Bait TX1 Horgász Bojli egy bevált csali, amely segít abban, hogy több halat fogj, és növeld a horgászat során elért sikereidet. Ha megbízható és eredményes csalira van szükséged, a Shimano TX1 bojli kiváló választás lehet számodra.

Kiszerelése: 1000g
Ízesítése: Óriás Rák
Átmérője: 15mm

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Etetőanyagok, csalik
 
Feladás dátuma: 2024.10.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Shimano Bait Tx1 Horgász Bojli Óriás Rákos 15mm 1000g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: