Betöltés...

Shimano Poison Adrena Casting Medium Pergető Horgászbot 221cm 10-30g 1+1 Részes

Ár: 112.990 Ft

A Shimano Poison Adrena Casting Pergető Horgászbot a Shimano és a legnevesebb horgászbot gyártó, Jackall, közös fejlesztésének eredménye, amely a pergető horgászok számára a lehető legnagyobb teljesítményt és érzékenységet kínálja. Ez a prémium kategóriás bot a legújabb technológiákat ötvözi, hogy kivételes horgászati élményt biztosítson minden egyes dobásnál.

A Poison Adrena bot rendelkezik a Spiral X Core és Hi-Power X technológiával, amelyek jelentősen növelik a bot erejét, csökkentik a csavarodást, és javítják a dobási pontosságot. Az ultraérzékeny karbon anyagú blank lehetővé teszi a legapróbb kapások érzékelését is, így a horgász azonnal reagálhat a halak mozgására.

A bot rendkívül könnyű és kiegyensúlyozott kialakítása hosszú távon is kényelmes használatot biztosít, minimalizálva a fáradtságot. A Fuji K-Type gyűrűk és a Shimano CI4+ orsótartója kiváló zsinórkezelést és tartósságot biztosítanak, így a bot a legnehezebb körülmények között is megbízhatóan teljesít.

A Shimano Poison Adrena Casting Pergető Horgászbot ideális választás azok számára, akik a legmagasabb szintű horgászati eszközt keresik, amely kiemelkedő teljesítményt, érzékenységet és tartósságot kínál a legkülönfélébb pergető technikákhoz.

Figyelem: A termék kizárólag Bait Cast orsóval használható!

Hossza: 221cm
Tagok száma: 1+1
Anyaga: Carbon
Dobósúlya: 10-30g
Szállítási mérete: 188cm
Súlya: 107g


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Botok
 
Feladás dátuma: 2024.09.05
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Shimano Poison Adrena Casting Medium Pergető Horgászbot 221cm 10-30g 1+1 Részes" című hirdetést látja. (fent)