Betöltés...

Shimano Poison Adrena Spinning Light Pergető Horgásszbot 198cm 3-10g 1+1 Részes

Ár: 124.990 Ft

A Shimano Poison Adrena Spinning Pergető Horgászbot a Shimano és a Jackall együttműködésének csúcsterméke, amelyet a pergető horgászat szerelmeseinek terveztek. Ez a prémium kategóriás bot a legújabb technológiai újításokat kínálja, hogy a horgászok a legnagyobb teljesítményt és érzékenységet élvezhessék a vízparton.

A Poison Adrena Spinning bot a Spiral X Core és Hi-Power X technológiával készült, ami növeli a bot erejét, minimalizálja a csavarodást, és javítja a dobások pontosságát. Ez a fejlett konstrukció lehetővé teszi, hogy a bot rendkívül érzékeny legyen, így a legfinomabb kapások is könnyedén észlelhetők, miközben megőrzi a szükséges erőt a nagyobb halak fárasztásához.

Az ultra könnyű és erős karbon blank kialakítása hosszú távú kényelmet biztosít, lehetővé téve a horgászatot akár egész napon át fáradtság nélkül. A bot Fuji K-Type gyűrűkkel és egy ergonomikus Shimano CI4+ orsótartóval van felszerelve, amelyek sima zsinórfutást és maximális tartósságot biztosítanak. A markolat rész karcsú és kényelmes, amely hozzájárul a bot tökéletes egyensúlyához és irányíthatóságához.

A Shimano Poison Adrena Spinning Pergető Horgászbot ideális választás minden olyan horgász számára, aki a legmagasabb minőséget, teljesítményt és precizitást keresi. Ez a bot tökéletes eszköz mind az édesvízi, mind a tengeri pergetéshez, és bármilyen körülmények között kiemelkedő teljesítményt nyújt.

Hossza: 198cm
Tagok száma: 1+1
Anyaga: Carbon
Dobósúlya: 3-10g
Szállítási mérete: 174cm
Súlya: 87g


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Botok
 
Feladás dátuma: 2024.09.22
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Shimano Poison Adrena Spinning Light Pergető Horgásszbot 198cm 3-10g 1+1 Részes" című hirdetést látja. (fent)