Betöltés...

Shimano Cardiff Xr C2000S Pergető Orsó

Ár: 96.460 Ft

A Shimano Cardiff XR Pergető Orsó egy kiváló minőségű, precíziós horgászorsó, amelyet kifejezetten a pergető horgászok igényeihez terveztek. Ez az orsó tökéletes választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot keresik a pergetés során.

A Cardiff XR könnyű, mégis erős konstrukcióval rendelkezik, ami hosszú távú kényelmet biztosít, akár egész napos horgászat esetén is. Az orsó teste kiváló minőségű alumíniumból készült, amely ellenáll a korróziónak és a nagy igénybevételnek. Az orsóban található Shimano MicroModule Gear rendszer finom és sima működést biztosít, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes zsinórkezelést és a precíz csalivezetést.

A Shimano Cardiff XR orsóban található X-Ship technológia növeli az orsó hatékonyságát és erejét, különösen nagy terhelés alatt, ami különösen előnyös a nagyobb ragadozó halak fárasztása során. A precíz fékrendszer fokozatos és megbízható fékerőt biztosít, amely szükséges a kapások gyors és hatékony kezeléséhez.

Ez az orsó ergonomikus hajtókarral van felszerelve, amely kényelmes és biztos fogást nyújt, míg a kompakt dizájn könnyű kezelhetőséget biztosít. A Shimano Cardiff XR Pergető Orsó ideális választás mindazok számára, akik egy könnyen kezelhető, megbízható és nagy teljesítményű orsót keresnek pergetéshez, legyen szó édesvízi vagy tengeri horgászatról. Ez az orsó minden horgászat során biztosítja a sima működést és a precíz irányítást, növelve a sikeres fogások esélyét.

Mérete: 2000-es
Fékrendszere: Elsőfékes
Csapágyak száma: 9+1
Áttétele: 5:1
Zsinórkapacitás: 0.14mm/145m
Behúzása: 69cm
Súlya: 155g




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.09.22
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Shimano Cardiff Xr C2000S Pergető Orsó" című hirdetést látja. (fent)