Betöltés...

Shimano Shm Cargo Shorts Horgász Rövidnadrág Xl

Ár: 17.450 Ft

A Shimano SHM Cargo Shorts Horgász Rövidnadrág egy sokoldalú és strapabíró ruhadarab, amelyet kifejezetten a horgászok igényeinek figyelembevételével terveztek. Ez a rövidnadrág ideális választás a meleg időben történő horgászathoz, biztosítva a kényelmet, a funkcionalitást és a szabad mozgást a vízparton vagy a csónakban.

A nadrág erős, tartós anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a rendszeres használatnak, miközben könnyű viseletet biztosítanak. A praktikus cargo stílus több zsebet kínál, amelyekben kényelmesen elférnek a kisebb horgászfelszerelések, mint például a csalik, horgok, zsinórok vagy egyéb szükséges eszközök. Ezek a zsebek könnyen hozzáférhetők, így a szükséges kellékek mindig kéznél vannak.

A Shimano SHM Cargo Shorts ergonomikus szabása és rugalmas derékrésze biztosítja a kényelmes illeszkedést és a szabad mozgást, amely elengedhetetlen a horgászat során. Az anyag légáteresztő tulajdonságainak köszönhetően a nadrág hűvösen és szárazon tartja a horgászt, még a legmelegebb napokon is.

Ez a rövidnadrág ideális választás mindazok számára, akik szeretnének kényelmesen és praktikus ruházatban horgászni, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a stílus vagy a funkcionalitás terén. A Shimano SHM Cargo Shorts Horgász Rövidnadrág tökéletes társ a nyári horgászatokhoz, és megbízható választás minden horgász számára, aki értékeli a minőségi ruházatot.

Mérete: Xl

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.10.12
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Shimano Shm Cargo Shorts Horgász Rövidnadrág Xl" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: