Betöltés...

Shimano Yasei Bb Caro Texas Rig Spin Light Pergető Horgászbot 240cm 4-14g 2 Részes

Ár: 38.750 Ft

A Shimano Yasei BB Caro Texas Rig Spin Light Pergető Horgászbot egy kifejezetten a finom pergető technikákhoz, például a Carolina és Texas Rig módszerekhez tervezett bot, amely ideális a kisebb ragadozó halak, mint a sügér, süllő vagy csuka horgászatához. Ez a bot a Shimano Yasei sorozatának része, amelyet a modern horgászok igényei szerint fejlesztettek ki, ötvözve a legújabb technológiákat és anyagokat a maximális érzékenység és precizitás érdekében.

A Yasei BB Caro Texas Rig Spin Light bot könnyű, de erős karbon blankkal rendelkezik, amely biztosítja a gyors akciót és a kivételes érzékenységet, így a legapróbb kapásokat is könnyedén érzékelheti. Ez a bot különösen alkalmas a finomabb csalivezetéshez, ahol a precizitás és a gyors reakciók elengedhetetlenek.

A bot Fuji gyűrűkkel van felszerelve, amelyek sima zsinórfutást biztosítanak, minimalizálva a súrlódást, és ezáltal növelve a dobások távolságát és pontosságát. Az ergonomikus EVA markolat kényelmes és csúszásmentes fogást biztosít, így hosszú horgászatok során is kényelmesen használható. A bot kiegyensúlyozott kialakítása lehetővé teszi a maximális kontrollt a csali vezetése és a halak fárasztása során.

A Shimano Yasei BB Caro Texas Rig Spin Light Pergető Horgászbot nemcsak a funkcionalitás, hanem a stílus terén is kiemelkedik, elegáns megjelenésével és letisztult dizájnjával. Ez a bot tökéletes választás mindazok számára, akik komolyan veszik a pergető horgászatot, és egy olyan eszközt keresnek, amely a legjobb teljesítményt nyújtja a finomabb technikák alkalmazása során.

Hossza: 240cm
Tagok száma: 2
Anyaga: Full Carbon + Diaflash
Dobósúlya: 4-14g
Szállítási mérete: 123cm
Súlya: 118g

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Botok
 
Feladás dátuma: 2024.10.12
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Shimano Yasei Bb Caro Texas Rig Spin Light Pergető Horgászbot 240cm 4-14g 2 Részes" című hirdetést látja. (fent)