Betöltés...

Shimano Yasei Bb Perch Light Pergető Horgászbot 230cm 3-12g 2 Részes

Ár: 31.990 Ft

A Shimano Yasei BB Perch Light Pergető Horgászbot egy kifejezetten sügérhorgászatra tervezett bot, amely a Shimano Yasei sorozatának része. Ez a bot a modern pergető horgászok igényeit szem előtt tartva készült, ötvözve a legújabb technológiai újításokat és a kiváló minőségű anyagokat, hogy maximális érzékenységet és precizitást biztosítson a sügér horgászata során.

A Yasei BB Perch Light bot könnyű és erős karbon blankkal rendelkezik, amely gyors akciót és rendkívüli érzékenységet biztosít. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a horgász pontosan érezze a legapróbb kapásokat is, így azonnal reagálhat, amikor a sügér rákap a csalira. A bot kiválóan alkalmas kisebb csalik, mint például wobblerek, gumihalak, vagy jiges csalik vezetésére, ahol a precizitás és az érzékenység kiemelten fontos.

A bot Fuji gyűrűkkel van felszerelve, amelyek biztosítják a sima zsinórfutást és növelik a dobások távolságát és pontosságát, miközben minimalizálják a zsinór kopását. Az ergonomikus EVA markolat kényelmes fogást és stabil irányítást biztosít, így a horgász hosszabb ideig is fáradtság nélkül használhatja a botot. A bot kiegyensúlyozott kialakítása lehetővé teszi a maximális kontrollt a csalivezetés során, így minden mozdulatot pontosan irányíthat.

A Shimano Yasei BB Perch Light Pergető Horgászbot nemcsak funkcionalitásával, hanem stílusos megjelenésével is kiemelkedik. Letisztult dizájnja és elegáns megjelenése tökéletesen illeszkedik a Shimano Yasei sorozat többi tagjához. Ez a bot ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik komolyan veszik a sügér horgászatát, és a legjobb eszközt keresik a finom technikák alkalmazásához.

Hossza: 230cm
Tagok száma: 2
Anyaga: Full Carbon + Diaflash
Dobósúlya: 3-12g
Szállítási mérete: 119cm
Súlya: 124g

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Botok
 
Feladás dátuma: 2024.09.12
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Shimano Yasei Bb Perch Light Pergető Horgászbot 230cm 3-12g 2 Részes" című hirdetést látja. (fent)