Betöltés...

Momoi Ryujin Fonott Zsinór Lime 100m 0.06mm 6Kg

Ár: 12.490 Ft

A Momoi Ryujin Fonott Zsinór egy csúcskategóriás horgászzsinór, amelyet a legújabb technológiával és anyagokkal fejlesztettek ki a maximális teljesítmény és megbízhatóság érdekében. Ez a fonott zsinór kiváló választás a horgászok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni, amikor erőre, érzékenységre és tartósságra van szükségük.

A Momoi Ryujin Fonott Zsinór ultra finom szálakból készül, amelyek rendkívüli szakítószilárdságot biztosítanak a zsinórnak, miközben megtartják a vékony átmérőt. Ennek köszönhetően a zsinór minimális vízellenállással rendelkezik, ami hosszabb és pontosabb dobásokat tesz lehetővé. A zsinór gyakorlatilag nyúlásmentes, így azonnal érzed a legapróbb kapásokat is, ami növeli a hatékonyságot és a fogási esélyeket.

Kiemelkedő kopásállósága és tartóssága révén a Momoi Ryujin Fonott Zsinór tökéletes választás nehéz terepen történő horgászathoz, ahol a zsinór kiemelt igénybevételnek van kitéve. A zsinór színe úgy lett kialakítva, hogy a vízben kevésbé észlelhető legyen, így a halak kevésbé gyanakodnak.

A Momoi Ryujin Fonott Zsinórt használhatod mind pergetéshez, mind fenekező horgászathoz, és kiválóan alkalmazható édesvízi és tengeri horgászat során is. Ez a zsinór nemcsak a professzionális horgászok körében népszerű, hanem azok számára is ideális, akik a horgászat minden pillanatát élvezni szeretnék, és megbízható eszközökre támaszkodnak a legjobb eredmények elérése érdekében.

Hossza: 100m
Ámérője: 0.06mm
Teherbírása: 6Kg
Színe: Lime

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.09.04
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Momoi Ryujin Fonott Zsinór Lime 100m 0.06mm 6Kg" című hirdetést látja. (fent)